Aquatech

De grootste vakbeurs ter wereld op het gebied van watertechnologie, met een focus op drinkwater, afvalwater en proceswater organiseren wij. Met een Exhibition Team zorgen wij ervoor dat op ons evenement baanbrekende innovaties staan. Ook zorgen we ervoor dat de overheid, de wetenschap en het zakenleven bij ons hun kennis komen uitwisselen. In onze ideale wereld heeft iedereen genoeg en schoon water, onze bezoekers dagen we uit om dit ideaalbeeld te realiseren.
Meer weten? Bekijk hier de website van Aquatech.

Aquatech

Maak alvast kennis met je collega's

Aquatech

Thijs Jagtenberg

Sales Consultant (Domein Water Technology)

Contacten leggen en onderhouden
Als Sales Consultant werk ik in het beursteam voor het domein water, met Aquatech als belangrijkste beurstitel. Acquisitie is een belangrijk onderdeel van mijn functie. Dit betekent nieuwe contacten leggen in deze complexe markt en het onderhouden van dit netwerk. Inmiddels weet ik goed wie de grote spelers in de markt zijn.

Voor mijn werk reis ik de hele wereld rond. Enerzijds leg ik veel contacten met potentiële klanten. Anderzijds bezoek ik onze eigen beurzen, naast Amsterdam ook in China en Mexico. Hier praat ik met partners en verenigingen en stel ik mij op de hoogte van alles wat er speelt. Ook heb ik meetings met andere beursteam, zodat wij samen het beste uit onszelf kunnen halen.

Bijdragen aan iets bijzonders
Aquatech speelt een belangrijke rol in de verbetering van watertechnologie in de ruimste zin van het woord. Het is mooi om aan een evenement mee te werken dat bijdraagt aan een betere en gezondere wereld.

De vrijheid, de mensen, het reizen, het samen-gevoel; dat geeft mij een enorme kick. Het is keihard werken, maar dat is het waard. Je leeft steeds ergens helemaal naartoe en dat geeft enorm veel energie.