Kort samengevat

Type vast

Vakgebied Clients

Uren per week 40

Werk - denkniveau HBO / WO

Arbeidsvoorwaarden waar je blij van wordt

Je uitstekende arbeidsvoorwaarden beginnen bij een passend salaris en 8% vakantiegeld. Goede prestaties belonen we graag. Je jaarlijkse loonsverhoging is gebaseerd op je beoordeling. Vaste werknemers hebben een winstdelingsregeling en in sommige functies kun je een bonus verdienen. De beloningsstructuur is transparant, dus je weet altijd waar je aan toe bent.
We vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom krijgt iedere medewerker 25 vakantiedagen én 13 ADV (arbeidsduurverkorting) dagen, gebaseerd op fulltime werkweek). Daarnaast heb je een goede pensioenregeling en kun je korting krijgen op verzekeringen.

Krijg leuke extra’s

We hebben een actieve personeelsvereniging. Naast de RAI borrels organiseren collega's verschillende activiteiten zoals de RAI Golfdag, een beachvolleybaltoernooi of een skiweekend.
Voor cultuurliefhebbers is er de CultuurWerkt!-pas, die korting geeft op concerten, tentoonstellingen en theatervoorstellingen in het hele land. Je kunt ook korting krijgen op de Museumjaarkaart of Artisjaarkaart.
Vitaliteit vinden we belangrijk, daarom geven we korting op een sportschoolabonnement in de buurt van de RAI en op verschillende sportactiviteiten zoals bootcamplessen. Fanatieke sporter? Dan kun je misschien meespelen in het bedrijfshockeyteam of het voetbalteam.
Vaak zijn er kaarten beschikbaar voor voetbalwedstrijden en voor onze eigen beurzen. Bij Strandzuid en The Roast Room krijg je als medewerker 10% korting.
Kortom: Veel leuke extra’s

Opleidingen

We bieden een breed scala aan opleidingen en trainingen waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen:

- Afdelingsspecifieke opleidingen
- Persoonlijke studieovereenkomsten
- In-company workshops en trainingen door collega’s
- Workshops door externe bureaus en experts

De diversiteit in opleidingen is enorm en varieert van een baristatraining tot Engelse taalvaardigheid en van coachend leiderschap tot een fotocursus.


Mobiliteit

Je woon-werkverkeer per openbaar vervoer is volledig vergoed, of je kunt meedoen aan de fietsregeling. Kom je met de auto, dan kun je deze kwijt in één van onze eigen parkeergarages en ontvang je een kilometervergoeding.

 

Je verzorgt de verkoop van producenten en diensten aan de top 10 exposanten, zodat zij een optimale beursdeelname ervaren.

Ons aanbod

Wat je gaat doen

De afdeling Exhibitor Services is binnen de discipline Clients verantwoordelijk voor de verkoop van diensten aan exposanten die deelnemen aan een event binnen RAI Amsterdam (inderdaad van vloerbedekking tot catering en van elektra tot hostess).
Als sales executive zorg ben jij verantwoordelijk voor het commercieel proces behorende bij de top 10% exposanten.
 

 • Jij bent verantwoordelijk voor opstellen van een sales-plan per evenement en definiëren van commerciële doelstellingen voor het toegewezen evenement.
 • Je doet pro actief voorstellen voor nieuwe opdrachten, (opvragen offertes, waarbij het (verder) standaardiseren van het offerte traject centraal staat, om zo de verkoop van producten en diensten te maximaliseren.
 • Je benadert nationale en internationale exposanten pro actief per telefoon en e-mailings
 • Je neemt actief deel aan het event proces en zorgt voor correcte en volledige overdracht naar de operationele afdelingen.
 • Je hebt contact met exposanten om hen te begeleiden in het bestelproces. Tijdens dit contact signaleer je commerciële kansen en zet deze om in daadwerkelijke verkoop
 • Je zorgt voor het oplossen van eventuele klachten op effectieve en klantvriendelijke wijze
 • Je bent verantwoordelijk voor een goede overdracht aan de medewerkers, backoffice en operations voor de administratieve en operationele afwikkeling van de verkopen en de bijbehorende nazorg
 • Je verkoopt voor en tijdens de beurzen Exhibitor Services diensten aan exposanten, het kan voorkomen dat dit ook aan de balie tijdens opbouw en beursdagen plaatsvindt

Dit breng jij mee

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minimaal 5 jaar commerciële ervaring, bijvoorkeur in telefonische verkoop.
 • Je hebt een vloeiende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal. Ongeveer 40% van je tijd zul je in contact zijn met internationale exposanten.
 • Je bent gek op hectiek. Jij excelleert wanneer de telefoon rood gloeiend staat en je mailbox vol stroomt.
 • Je ziet problemen als puzzels die opgelost moeten worden
 • Jouw doorzettingsvermogen brengt jou en je omgeving tot een hoger niveau.

Dit kan je van ons verwachten

 • Uitdaging!
 • Een inspirerende werkomgeving
 • Ontwikkelingsmogelijkheden
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een collegiaal team

Sollicitatieprocedure

Brief
Stap 1 Ontvangst & Selectie

Na ontvangst van je CV en brief beoordelen wij of je bij de RAI en in het functieprofiel past. Binnen één week ontvang je een reactie.

Kennismaking
Stap 2 Kennismaken

Zodra jij net zo’n passie hebt voor de evenementenbranche als wij, nodigen we je van harte uit om een kop koffie te komen drinken voor de eerste kennismaking. Het eerste gesprek heb je met je toekomstige manager en een collega van die betreffende afdeling. Jullie gaan kennis met elkaar maken zodat beide partijen een goed beeld van elkaar krijgen. Na het eerste gesprek krijg je telefonisch een terugkoppeling.

Assessment
Stap 3 Assessment

Een positieve eerste ronde? Dan zien we je graag terug en plannen wij een vervolgafspraak met je in. In de tweede ronde wordt er gebruikgemaakt van een e-assessment.

In het e-assessment kijken we naar waar jij energie van krijgt, waar je passie ligt etc. maar we kijken ook naar wat je rol is in het team. Zo kunnen wij zien of de functie waarop je hebt gesolliciteerd bij je innerlijke drijfveren past, want als jij werk doet dat bij je past heb je meer energie en ben je productiever. We meten je competenties op basis van de Big Five Theorie, dit noemen wij een persoonlijkheidsmeting.

Het assessment is het uitgangspunt voor het tweede gesprek.

Tweede gesprek
Stap 4 Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we jouw competenties en drijfveren bespreken. Ook kijken we naar je match met de vacature. Pas je helemaal bij de RAI en is de vacature op je lijf geschreven dan ontvang je van ons een telefoontje dat je bent aangenomen.

Aangenomen!
Stap 5 Aangenomen!

Gefeliciteerd! Nu hoor je bij de RAI familie. Er moeten nu alleen nog wat praktische dingen geregeld worden. Zo bespreken we de arbeidsvoorwaarden vaak telefonisch en bevestigen wij alles per e-mail. Maar we hebben natuurlijk al vaste arbeidsvoorwaarden, die lees je hier.

Reageren

Vragen? Stel ze aan Maya Velde Maya Velde, Recruiter m.velde@rai.nl
+31 (0)6 51 27 28 82

Gerelateerde vacatures

Gerelateerde vacatures

Er zijn geen gerelateerde vacatures gevonden.