Kort samengevat

Uren per week 40

Werk - denkniveau HBO / WO

Arbeidsvoorwaarden waar je blij van wordt

Je uitstekende arbeidsvoorwaarden beginnen bij een passend salaris en 8% vakantiegeld. Goede prestaties belonen we graag. Je jaarlijkse loonsverhoging is gebaseerd op je beoordeling. Vaste werknemers hebben een winstdelingsregeling en in sommige functies kun je een bonus verdienen. De beloningsstructuur is transparant, dus je weet altijd waar je aan toe bent.
We vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom krijgt iedere medewerker 25 vakantiedagen én 13 ADV (arbeidsduurverkorting) dagen, gebaseerd op fulltime werkweek). Daarnaast heb je een goede pensioenregeling en kun je korting krijgen op verzekeringen.

Krijg leuke extra’s

We hebben een actieve personeelsvereniging. Naast de RAI borrels organiseren collega's verschillende activiteiten zoals de RAI Golfdag, een beachvolleybaltoernooi of een skiweekend.
Voor cultuurliefhebbers is er de CultuurWerkt!-pas, die korting geeft op concerten, tentoonstellingen en theatervoorstellingen in het hele land. Je kunt ook korting krijgen op de Museumjaarkaart of Artisjaarkaart.
Vitaliteit vinden we belangrijk, daarom geven we korting op een sportschoolabonnement in de buurt van de RAI en op verschillende sportactiviteiten zoals bootcamplessen. Fanatieke sporter? Dan kun je misschien meespelen in het bedrijfshockeyteam of het voetbalteam.
Vaak zijn er kaarten beschikbaar voor voetbalwedstrijden en voor onze eigen beurzen. Bij Strandzuid en The Roast Room krijg je als medewerker 10% korting.
Kortom: Veel leuke extra’s

Opleidingen

We bieden een breed scala aan opleidingen en trainingen waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen:

- Afdelingsspecifieke opleidingen
- Persoonlijke studieovereenkomsten
- In-company workshops en trainingen door collega’s
- Workshops door externe bureaus en experts

De diversiteit in opleidingen is enorm en varieert van een baristatraining tot Engelse taalvaardigheid en van coachend leiderschap tot een fotocursus.


Mobiliteit

Je woon-werkverkeer per openbaar vervoer is volledig vergoed, of je kunt meedoen aan de fietsregeling. Kom je met de auto, dan kun je deze kwijt in één van onze eigen parkeergarages en ontvang je een kilometervergoeding.

 

Jij bent verantwoordelijk voor de realisatie van het eventconcept en financieel verantwoordelijk voor de Huishoudbeurs.

Ons aanbod

Wat je gaat doen

Je mag werken voor het allerleukste en het grootste consumentenevent van Nederland: De Huishoudbeurs. De beurs trekt gemiddeld zo’n 235.000 bezoekers, en daarmee mogen wij ons niet alleen het grootste consumentenevenement van Nederland noemen, maar ook – vinden wij – het mooiste! De organisatie voor de nieuwe editie begint al op de laatste dag van het evenement. We werken samen met toonaangevende merken, om concepten te bedenken waarmee zij zich het beste kunnen profileren. Ons doel voor de bezoekers: het organiseren van het gezelligste dagje uit voor jong en oud.
 
Als Exhibition Manager draag je zorg voor de realisatie en oplevering van het event en ben je verantwoordelijk voor het eventresultaat, binnen de gestelde kaders en het budget. Je bewaakt het concept en het merk tijdens de uitvoering van het event.

In de rol van Exhibition Manager Huishoudbeurs heb je de volgende verantwoordelijkheden:

 • Je geeft vanuit het eventconcept invulling aan de innovatieve eventonderdelen;
 • Je coördineert de uitvoering van het event door in- en extern toegeleverde partijen;
 • Je bewaakt de commerciële voortgang, in nauwe samenwerking met Sales, Marketing en Event Operations;
 • Je signaleert kansen en werkt proposities uit om het optimale resultaat uit de markt te halen;
 • Je bewaakt en bouwt verder aan de relatie met onze partners;
 • Je legt verantwoording af aan de Domein Manager Vrouw en fungeert als haar sparringpartner.

Dit breng jij mee

 • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van marketing en sales;
 • Je bent een ervaren projectmanager (stressbestendig, kunt delegeren, uitzetten, doortastend en houdt controle);
 • Je bent zelfstandig, maar ook zeker een teamplayer;
 • Je hebt commercieel en conceptueel inzicht, bent probleemoplossend en kunt goed relaties opbouwen/onderhouden;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en kennis van deze sector.

Dit kan je van ons verwachten

 • Uitdaging!
 • Een inspirerende werkomgeving;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een collegiaal team.

Sollicitatieprocedure

Brief
Stap 1 Ontvangst & Selectie

Na ontvangst van je CV en brief beoordelen wij of je bij de RAI en in het functieprofiel past. Binnen één week ontvang je een reactie.

Kennismaking
Stap 2 Kennismaken

Zodra jij net zo’n passie hebt voor de evenementenbranche als wij, nodigen we je van harte uit om een kop koffie te komen drinken voor de eerste kennismaking. Het eerste gesprek heb je met je toekomstige manager en een collega van die betreffende afdeling. Jullie gaan kennis met elkaar maken zodat beide partijen een goed beeld van elkaar krijgen. Na het eerste gesprek krijg je telefonisch een terugkoppeling.

Assessment
Stap 3 Assessment

Een positieve eerste ronde? Dan zien we je graag terug en plannen wij een vervolgafspraak met je in. In de tweede ronde wordt er gebruikgemaakt van een e-assessment.

In het e-assessment kijken we naar waar jij energie van krijgt, waar je passie ligt etc. maar we kijken ook naar wat je rol is in het team. Zo kunnen wij zien of de functie waarop je hebt gesolliciteerd bij je innerlijke drijfveren past, want als jij werk doet dat bij je past heb je meer energie en ben je productiever. We meten je competenties op basis van de Big Five Theorie, dit noemen wij een persoonlijkheidsmeting.

Het assessment is het uitgangspunt voor het tweede gesprek.

Tweede gesprek
Stap 4 Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we jouw competenties en drijfveren bespreken. Ook kijken we naar je match met de vacature. Pas je helemaal bij de RAI en is de vacature op je lijf geschreven dan ontvang je van ons een telefoontje dat je bent aangenomen.

Aangenomen!
Stap 5 Aangenomen!

Gefeliciteerd! Nu hoor je bij de RAI familie. Er moeten nu alleen nog wat praktische dingen geregeld worden. Zo bespreken we de arbeidsvoorwaarden vaak telefonisch en bevestigen wij alles per e-mail. Maar we hebben natuurlijk al vaste arbeidsvoorwaarden, die lees je hier.

Reageren

Vragen? Stel ze aan RomyRomy Faymonville, Recruiter recruitment@rai.nl
+31 (0)6 51 27 28 82

Gerelateerde vacatures

Gerelateerde vacatures

Er zijn geen gerelateerde vacatures gevonden.