Kort samengevat

Vakgebied Venue

Afdeling Quality

Uren per week 40

Werk - denkniveau Stage HBO / WO

Stage lopen bij de RAI

Elk jaar verwelkomen wij tientallen studenten op MBO, HBO en universitair niveau. Je kunt rekenen op een inhoudelijke stage waarbij je zelfstandig werkt, onder begeleiding van een stagebegeleider. Ook krijg je de mogelijkheid om een of meerdere dagen mee te lopen op een andere afdeling. Zo ontdek je welke mogelijkheden er nog meer zijn. Tijdens je stage bieden we ook interne trainingen aan, zoals timemanagement of een workshop presenteren.

Arbeidsvoorwaarden

Als stagiair of afstudeerder nemen we je serieus, ook in de arbeidsvoorwaarden. De vergoeding voor stagiairs en afstudeerders is € 400 per maand bij een fulltime werkweek van 40 uur. Je hebt recht op twee vakantiedagen per maand.

Mobiliteit

Heb je geen studenten OV-kaart, dan vergoeden wij ook je OV-reiskosten.

 

Tijdens deze stage ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken en verzamelen van gegevens welke nodig zijn voor nieuwe Earthcheck (een MVO norm) en tevens voor de energie appendix in ISO 14001

Ons aanbod

Wat je gaat doen

De afdeling Quality is verantwoordelijk voor het feit dat RAI Amsterdam voldoet aan wet- en regelgeving en aan door RAI gestelde kwaliteit, milieu-/duurzaamheid en arbo- en veiligheidseisen. Eén van de belangrijkste taken van de afdeling is het handhaven van bestaande ISO-certificaten van het RAI-managementsysteem. Voor deze afdeling zoeken wij een student die ons komt helpen bij de uitbreiding van onze Earthcheck en de energie appendix in ISO 14001.
 

 • Je hebt affiniteit met MVO aspecten.
 • Je ondersteunt bij het inventariseren van belangrijke documentatie en voert aanvullende interviews of onderzoeken uit met verantwoordelijke afdelingsmanagers.
 • Je verzameld de benodigde documenten en draagt zorg voor een overzichtelijk systeem met alle belangrijke documenten.
 • Je verricht tevens ondersteunende werkzaamheden op KAM-gebied.

Dit breng jij mee

 • Je volgt een HBO-opleiding op MVO gebied, Bedrijfskunde, Informatiekunde, Facilitair management of gelijkwaardig;
 • Naast een goede kennis van Nederlands en Engels is affiniteit en/of ervaring met software (MS-Office) vereist. Ervaring met Sharepoint is niet noodzakelijk, wel de ambitie om je hierin te verdiepen.
 • Je bent leergierig, gemotiveerd en initiatiefrijk en in staat zelfstandig te werken.
 • Je beschikt over goede mondelingen en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Je werk zorgvuldig en accuraat.

Dit kan je van ons verwachten

 • Uitdaging!
 • Een inspirerende stageomgeving
 • Ontwikkelingsmogelijkheden
 • Goede stagevergoeding en vrije dagen
 • Een collegiaal team

Sollicitatieprocedure

Brief
Stap 1 Ontvangst & Selectie

Na ontvangst van je CV en brief beoordelen wij of je bij de RAI en in het functieprofiel past of wellicht bij een van onze ander stages. Binnen één week ontvang je een reactie.

Kennismaking
Stap 2 Kennismaken

Zodra jij net zo’n passie hebt voor de evenementenbranche als wij, nodigen we je van harte uit om een kop koffie te komen drinken voor de eerste kennismaking. Het eerste gesprek heb je met je toekomstige manager of een collega van die betreffende afdeling. Jullie gaan kennis met elkaar maken zodat beide partijen een goed beeld van elkaar krijgen. Na het eerste gesprek krijg je telefonisch een terugkoppeling.

Aangenomen!
Stap 3 Aangenomen!

Gefeliciteerd! Nu hoor je bij de RAI familie. Er moeten nu alleen nog wat praktische dingen geregeld worden.

Reageren

Robin van SteeVragen? Stel ze aan Robin van Stee Robin van Stee, Coördinator stage
r.v.stee@rai.nl of
+31 (0)20 549 23 92

Gerelateerde vacatures

Gerelateerde vacatures

Er zijn geen gerelateerde vacatures gevonden.