Kort samengevat

Vakgebied Venue

Afdeling Quality

Uren per week 40

Werk - denkniveau Stage HBO / WO

Stage lopen bij de RAI

Elk jaar verwelkomen wij tientallen studenten op MBO, HBO en universitair niveau. Je kunt rekenen op een inhoudelijke stage waarbij je zelfstandig werkt, onder begeleiding van een stagebegeleider. Ook krijg je de mogelijkheid om een of meerdere dagen mee te lopen op een andere afdeling. Zo ontdek je welke mogelijkheden er nog meer zijn. Tijdens je stage bieden we ook interne trainingen aan, zoals timemanagement of een workshop presenteren.

Arbeidsvoorwaarden

Als stagiair of afstudeerder nemen we je serieus, ook in de arbeidsvoorwaarden. De vergoeding voor stagiairs en afstudeerders aan het HBO/WO is € 500 per maand bij een fulltime werkweek van 40 uur. Voor MBO studenten is de stagevergoeding € 350 per maand op basis van een fulltime werkweek van 40 uur. Je hebt recht op twee vakantiedagen per maand. 

Optimaliseren van het documentenbeheer van de afdeling Quality en de interne informatievoorziening door het herinrichten van het documentenarchief en de intranetpagina.

Ons aanbod

Wat je gaat doen

[jobDescription]

Dit breng jij mee

Dit breng jij mee

 • Je volgt een HBO-opleiding, Bibliotheek- en documentatiewetenschappen, ICT, Facilitair management of gelijkwaardig;
 • Naast goede kennis van Nederlands en Engels is affiniteit met software (MS-Office) gewenst, ervaring met SharePoint is niet vereist.
 • Je bent leergierig, gemotiveerd, initiatiefrijk en in staat zelfstandig te werken.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Je werk zorgvuldig en accuraat.
 • Je bent klant georiënteerd en in staat je in te leven in de gebruiker.

Dit kan je van ons verwachten

Met wie werk je samen
Je komt te werken in een kleine, toegewijde en informele Quality-afdeling (3 medewerkers) met vooruitstrevende doelen. Er is binnen de RAI ruime ervaring in het begeleiden van stagiaires en er wordt tijd gereserveerd voor coaching en begeleiding. Je krijgt de ruimte voor het ontwikkelen van persoonlijke competenties, waarbij eigen initiatieven wordt gewaardeerd.
 
Wat jij van ons kan verwachten

 • Uitdaging!
 • Een inspirerende stageomgeving
 • Ontwikkelingsmogelijkheden
 • Goede stagevergoeding en vrije dagen
 • Een collegiaal team

Belangrijke informatie
Voor deze stage ben jij vanaf september 2019 minimaal 5 maanden beschikbaar voor 32 á 40 uur per week, afwijkende periodes zijn bespreekbaar.
 

Sollicitatieprocedure

Brief
Stap 1 Ontvangst & Selectie

Na ontvangst van je CV en brief beoordelen wij of je bij de RAI en in het functieprofiel past of wellicht bij een van onze ander stages. Binnen één week ontvang je een reactie.

Kennismaking
Stap 2 Kennismaken

Zodra jij net zo’n passie hebt voor de evenementenbranche als wij, nodigen we je van harte uit om een kop koffie te komen drinken voor de eerste kennismaking. Het eerste gesprek heb je met je toekomstige manager of een collega van die betreffende afdeling. Jullie gaan kennis met elkaar maken zodat beide partijen een goed beeld van elkaar krijgen. Na het eerste gesprek krijg je telefonisch een terugkoppeling.

Aangenomen!
Stap 3 Aangenomen!

Gefeliciteerd! Nu hoor je bij de RAI familie. Er moeten nu alleen nog wat praktische dingen geregeld worden.

Reageren

Vragen? Stel ze aan Janke Rixt Janke Rixt van der Kooi, Coördinator stage
j.vd.kooi@rai.nl of
+31 (0)20 549 23 92

Gerelateerde vacatures

Gerelateerde vacatures

Er zijn geen gerelateerde vacatures gevonden.