Kort samengevat

Vakgebied Business support

Afdeling Procurement

Uren per week 40

Werk - denkniveau Stage Hbo/wo

Stage lopen bij de RAI

Elk jaar verwelkomen wij tientallen studenten op MBO, HBO en universitair niveau. Je kunt rekenen op een inhoudelijke stage waarbij je zelfstandig werkt, onder begeleiding van een stagebegeleider. Ook krijg je de mogelijkheid om een of meerdere dagen mee te lopen op een andere afdeling. Zo ontdek je welke mogelijkheden er nog meer zijn. Tijdens je stage bieden we ook interne trainingen aan, zoals timemanagement of een workshop presenteren.

Arbeidsvoorwaarden

Als stagiair of afstudeerder nemen we je serieus, ook in de arbeidsvoorwaarden. De vergoeding voor stagiairs en afstudeerders aan het HBO/WO is € 500,00 per maand bij een fulltime werkweek van 40 uur. Voor MBO studenten is de stagevergoeding € 350,00 per maand op basis van een fulltime werkweek van 40 uur. Je hebt recht op twee vakantiedagen per maand.

 

In deze opdracht zoeken wij een student die het proces, wat onze leveranciers doorlopen wanneer zij een nieuwe leverancier van RAI worden, onder de loep gaat nemen en deze in kaart gaat brengen in de vorm van een visuele journey.

Ons aanbod

Wat je gaat doen

Bij onze afdeling Procurement staat er een mooie opdracht klaar voor een 3e of 4e jaars hbo/wo student waar werkelijk gebruik gemaakt van gaat worden. Jij gaat namelijk de “supplier journey” in kaart brengen en deze daarbij visueel maken.
Je gaat interviews houden met diverse stakeholders (waaronder diverse leveranciers) en vertaalt dit vervolgens naar een journey welke je daarna ook visueel gaat maken zodat alle stakeholders hier gebruik van kunnen maken en de journey hierdoor wordt verbeterd.
 

Dit breng jij mee

Naast dat jij goede interviewskills hebt (je weet de juiste vragen te stellen en door te vragen), weet jij deze ook op papier te zetten en de knelpunten eruit te halen. Dit betekent dat we zoeken naar iemand die bezit over een helicopterview en analytisch vermogen. Daarbij kan je dit visueel en praktisch maken en overbrengen.

Dit betekent dat we het volgende aan je vragen:

  • Een hbo of wo opleiding doet richting bijv. bedrijfskunde/procesmanagement (of vergelijkbaar);
  • Kennis en ervaring met visual/graphic design;
  • En dus met programma’s zoals bijvoorbeeld Sketch, Photoshop, Illustrator, Indesign.

Dit kan je van ons verwachten

  • Een inspirerende stageomgeving met uitdaging en verantwoordelijkheid!
  • Een (afstudeer)opdracht welke gebruikt gaat worden binnen de organisatie én jij mee kan nemen in je portfolio
  • Een stagevergoeding van €350 per maand en vakantiedagen (2 dagen/p.m. bij een fulltime stage)
  • Gebruik van telefoon en laptop

Voor deze stage ben jij bij voorkeur vanaf september 2020 minimaal 5 maanden beschikbaar. Stuur ons je motivatie (in het Engels of Nederlands) waarom juist jij de juiste match bent voor ons! We zijn benieuwd naar wat jou uniek maakt en wat wij ook van jou kunnen leren.

Sollicitatieprocedure

Brief
Stap 1 Ontvangst & Selectie

Na ontvangst van je CV en brief beoordelen wij of je bij de RAI en in het functieprofiel past of wellicht bij een van onze ander stages. Binnen één week ontvang je een reactie.

Kennismaking
Stap 2 Kennismaken

Zodra jij net zo’n passie hebt voor de evenementenbranche als wij, nodigen we je van harte uit om een kop koffie te komen drinken voor de eerste kennismaking. Het eerste gesprek heb je met je toekomstige manager of een collega van die betreffende afdeling. Jullie gaan kennis met elkaar maken zodat beide partijen een goed beeld van elkaar krijgen. Na het eerste gesprek krijg je telefonisch een terugkoppeling.

Aangenomen!
Stap 3 Aangenomen!

Gefeliciteerd! Nu hoor je bij de RAI familie. Er moeten nu alleen nog wat praktische dingen geregeld worden.

Reageren

Vragen? Stel ze aan Anne Anne van Ginkel, Corporate Recruiter
stage@rai.nl of
+31 (0)6 10 50 56 07

Gerelateerde vacatures

Gerelateerde vacatures

Er zijn geen gerelateerde vacatures gevonden.