Kort samengevat

Uren per week 40

Werk - denkniveau MBO

Werken als flexkracht

Voor tijdelijke functies werken we vaak met een ‘payroll’ constructie. Je solliciteert dan rechtstreeks bij ons en krijgt een tijdelijk contract voor een vast aantal uren. Je contract en betaling lopen via onze preferred partner In Person.

Goede arbeidsvoorwaarden

De toepassing van arbeidsvoorwaarden vallen onder de zogenoemde inlenersbeloning.
De inlenersbeloning is bij CAO wettelijk verplicht. Flexkrachten die onder de inlenersbeloning vallen hebben recht op een beperkt aantal arbeidsvoorwaarden die gelden voor werknemers met een vast arbeidscontract bij het inlenende bedrijf (RAI Amsterdam).
Wat je verdient, hangt uiteraard af van de functie. Daarnaast ontvang je toeslagen voor onregelmatige uren.
We hebben altijd leuke extra’s, bijvoorbeeld kaarten voor evenementen zoals de Huishoudbeurs, de HISWA of theatervoorstellingen die bij ons plaatsvinden. Met je CultuurWerkt!-pas krijg je korting op concerten, tentoonstellingen en theatervoorstellingen. Rond Sinterklaas en Kerst organiseren we altijd iets speciaals, zoals een borrel of een leuke attentie.

Ontwikkel je verder

Ook tijdelijke krachten hebben bij ons goede groeimogelijkheden. Als uitzendkracht coachen we je en kijken we samen met het uitzendbureau naar je persoonlijke groei en mogelijke kansen. Als je een goede of zeer goede beoordeling hebt, nemen we je op in onze ‘flexpool’ en zetten we je graag vaker in.
Ben je op basis van ‘payroll’ in dienst, dan krijg je een zelfde beoordeling als de vaste krachten. Je hebt jaarlijks een formeel beoordelingsgesprek met je leidinggevende en een tussentijdse evaluatie halverwege het jaar. Dan maak je afspraken over eventuele opleidingen en kun je op basis van je beoordeling een bonus of salarisverhoging krijgen.
Er is een speciaal opleidingsaanbod voor tijdelijke krachten. We bieden actief trainingen aan die relevant zijn voor je functie. Voorbeelden daarvan zijn:

- Bedrijfshulpverlening (BHV)
- Hospitality
- Wijntraining
- Baristatraining
- Coachend leiderschap

We stellen je mening op prijs. Zo’n tweemaal per jaar nodigen we flexkrachten uit om samen met vaste medewerkers te praten over mogelijke verbeteringen in de werkzaamheden en processen. 

 

Mobiliteit

Je woon-werkverkeer per openbaar vervoer is volledig vergoed. Kom je met de auto, dan kun je deze kwijt in één van onze eigen parkeergarages en ontvang je een kilometervergoeding.

 

Je zorgt voor de veiligheid en beveiliging binnen RAI Amsterdam en bent functioneel verantwoordelijk voor de operationele aansturing van ingehuurde beveiligingsmedewerkers en suppoosten.

Ons aanbod

Wat je gaat doen

De afdeling Safety en Security valt onder de divisie Venue. Deze divisie richt zich op het accommoderen van evenementen en het onderhouden en beheren van het RAI complex. De afdeling is verantwoordelijk voor de veiligheid en beveiliging binnen RAI Amsterdam en bestaat uit tien medewerkers en twee stagiaires. Daarnaast werkt de afdeling met een groot team van flexibele medewerkers om de veiligheid van het pand te waarborgen en op de vloer tijdens evenementen.

 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een dreigingsanalyse per toegewezen evenement en voor het opstellen voor een specifiek evenement calamiteitenplan voor risicovolle evenementen
 • Je bent functioneel verantwoordelijk voor de operationele aansturing van ingehuurde beveiligingsmedewerkers en suppoosten
 • Je werkt binnen de afdeling nauw samen met de Safety Managers om de (brand)veiligheid van het RAI complex te waarborgen
 • Je draagt zorg voor de invoering van verbeteracties en de opvolging van openstaande acties uit de Security audits
 • Je stelt een volledige dagrapportage en postshow-rapportage op binnen de gestelde termijn
 • Je neemt deel aan RAI brede projecten
 • Je rapporteert aan de Manager Safety en Security

Dit breng jij mee

 • Je hebt een HBO opleiding Integrale Veiligheidskunde afgerond
 • Je heb drie tot vijf jaar werkervaring in soortgelijke functie op het gebied van Safety en Security bij voorkeur in grootschalige (evenementen) organisatie
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (V.O.G.);
 • Je hebt een sterk probleem oplossend vermogen en werkt goed in een teamverband
 • Je bent service en klantgericht

Dit kan je van ons verwachten

 • Uitdaging!
 • Een inspirerende werkomgeving
 • Ontwikkelingsmogelijkheden
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een collegiaal team

Sollicitatieprocedure

Brief
Stap 1 Ontvangst & Selectie

Na ontvangst van je CV en brief beoordelen wij of je bij de RAI en in het functieprofiel past. Binnen één week ontvang je een reactie.

Kennismaking
Stap 2 Kennismaken

Zodra jij net zo’n passie hebt voor de evenementenbranche als wij, nodigen we je van harte uit om een kop koffie te komen drinken voor de eerste kennismaking. Het eerste gesprek heb je met je toekomstige manager en een collega van die betreffende afdeling. Jullie gaan kennis met elkaar maken zodat beide partijen een goed beeld van elkaar krijgen. Na het eerste gesprek krijg je telefonisch een terugkoppeling.

Aangenomen!
Stap 3 Aangenomen!

Gefeliciteerd! Nu hoor je bij de RAI familie. Er moeten nu alleen nog wat praktische dingen geregeld worden. Een van onze partners, In Person, handelt de verdere afspraken af voor ons. Zij zullen contact opnemen voor de verder afhandeling.

Reageren

Vragen? Stel ze aan Maya Velde Maya Velde, Recruiter m.velde@rai.nl
+31 (0)6 51 27 28 82

Gerelateerde vacatures

Gerelateerde vacatures

Er zijn geen gerelateerde vacatures gevonden.