Kort samengevat

Type tijdelijk

Vakgebied Commerce

Afdeling Sales

Uren per week 40

Werk - denkniveau HBO / WO

Werken als flexkracht

Voor tijdelijke functies werken we vaak met een ‘payroll’ constructie. Je solliciteert dan rechtstreeks bij ons en krijgt een tijdelijk contract voor een vast aantal uren. Je contract en betaling lopen via onze preferred partner In Person.

Goede arbeidsvoorwaarden

De toepassing van arbeidsvoorwaarden vallen onder de zogenoemde inlenersbeloning.
De inlenersbeloning is bij CAO wettelijk verplicht. Flexkrachten die onder de inlenersbeloning vallen hebben recht op een beperkt aantal arbeidsvoorwaarden die gelden voor werknemers met een vast arbeidscontract bij het inlenende bedrijf (RAI Amsterdam).
Wat je verdient, hangt uiteraard af van de functie. Daarnaast ontvang je toeslagen voor onregelmatige uren.
We hebben altijd leuke extra’s, bijvoorbeeld kaarten voor evenementen zoals de Huishoudbeurs, de HISWA of theatervoorstellingen die bij ons plaatsvinden. Met je CultuurWerkt!-pas krijg je korting op concerten, tentoonstellingen en theatervoorstellingen. Rond Sinterklaas en Kerst organiseren we altijd iets speciaals, zoals een borrel of een leuke attentie.

Ontwikkel je verder

Ook tijdelijke krachten hebben bij ons goede groeimogelijkheden. Als uitzendkracht coachen we je en kijken we samen met het uitzendbureau naar je persoonlijke groei en mogelijke kansen. Als je een goede of zeer goede beoordeling hebt, nemen we je op in onze ‘flexpool’ en zetten we je graag vaker in.
Ben je op basis van ‘payroll’ in dienst, dan krijg je een zelfde beoordeling als de vaste krachten. Je hebt jaarlijks een formeel beoordelingsgesprek met je leidinggevende en een tussentijdse evaluatie halverwege het jaar. Dan maak je afspraken over eventuele opleidingen en kun je op basis van je beoordeling een bonus of salarisverhoging krijgen.
Er is een speciaal opleidingsaanbod voor tijdelijke krachten. We bieden actief trainingen aan die relevant zijn voor je functie. Voorbeelden daarvan zijn:

- Bedrijfshulpverlening (BHV)
- Hospitality
- Wijntraining
- Baristatraining
- Coachend leiderschap

We stellen je mening op prijs. Zo’n tweemaal per jaar nodigen we flexkrachten uit om samen met vaste medewerkers te praten over mogelijke verbeteringen in de werkzaamheden en processen. 

 

Mobiliteit

Je woon-werkverkeer per openbaar vervoer is volledig vergoed. Kom je met de auto, dan kun je deze kwijt in één van onze eigen parkeergarages en ontvang je een kilometervergoeding.

 

Je acquireert nieuwe internationale exposanten en onderhoudt nauwe contacten met de bestaande klanten.

Ons aanbod

Wat je gaat doen

RAI Amsterdam organiseert verschillende internationale vakbeurzen waaronder Intertraffic. Intertraffic Amsterdam is bij uitstek het platform waar professionals uit de hele wereld elkaar kunnen ontmoeten. Het is een tweejarig evenementen waar je moet zijn wil je op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van infrastructuur, veiligheid, parkeren, slimme mobiliteit en verkeersbeheer. Met ongeveer 800 exposerende bedrijven uit 47 landen en een bezoekersaantal van meer dan 30.000 bezoekers uit 134 landen wereldwijd. 
 

Dit breng jij mee

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO niveau en hebt minimaal 2 jaar B2B sales ervaring, bij voorkeur internationaal;
 • Je beheerst de Nederlandse, maar zeker ook de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift (op zakelijk niveau);
 • Je hebt een bewezen trackrecord op sales gebied, je bent enthousiast en hebt een proactieve houding;
 • Je bent communicatief en sociaal vaardig. Daarnaast beschik jij over een flinke dosis overtuigingskracht en ben je een echte teamplayer;
 • Je bent klant- en servicegericht, en stressbestendig;
 • Je bent bekend met het gebruik van social media en bent in staat om actief deel te nemen in de online community;
 • Je bent bereid om meerdere malen per jaar naar het buitenland te reizen.

Dit kan je van ons verwachten

Je komt te werken in een multidisciplinair team dat bestaat uit exhibition management, sales, marketing en operations. We werken als team nauw samen waardoor wij snel beslissingen kunnen nemen.

Wat jij van ons kan verwachten

 • Uitdaging!
 • Een inspirerende werkomgeving
 • Ontwikkelingsmogelijkheden
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een collegiaal team
Belangrijke informatie en contact
Voor deze functie bieden wij jouw een payrollcontract met urengarantie van 40 uur en treed je in dienst bij een voor RAI Amsterdam exclusieve flexpartner. Startdatum zo spoedig mogelijk met verwachte eindduur april 2020.

Laura Septer, Corporate Recruiter
020-549 3225
 

Sollicitatieprocedure

Brief
Stap 1 Ontvangst & Selectie

Na ontvangst van je CV en brief beoordelen wij of je bij de RAI en in het functieprofiel past. Binnen één week ontvang je een reactie.

Kennismaking
Stap 2 Kennismaken

Zodra jij net zo’n passie hebt voor de evenementenbranche als wij, nodigen we je van harte uit om een kop koffie te komen drinken voor de eerste kennismaking. Het eerste gesprek heb je met je toekomstige manager en een collega van die betreffende afdeling. Jullie gaan kennis met elkaar maken zodat beide partijen een goed beeld van elkaar krijgen. Na het eerste gesprek krijg je telefonisch een terugkoppeling.

Aangenomen!
Stap 3 Aangenomen!

Gefeliciteerd! Nu hoor je bij de RAI familie. Er moeten nu alleen nog wat praktische dingen geregeld worden. Een van onze partners, In Person, handelt de verdere afspraken af voor ons. Zij zullen contact opnemen voor de verder afhandeling.

Reageren

Vragen? Stel ze aan LauraLaura Septer, Recruiter recruitment@rai.nl
+31 (0)6 51 27 28 82

Gerelateerde vacatures

Gerelateerde vacatures

Er zijn geen gerelateerde vacatures gevonden.