Intertraffic

De grootste vakbeurs ter wereld op het gebied van slimme mobiliteit, parkeren, verkeersmanagement, infrastructuur en verkeersveiligheid organiseren wij. Met een Exhibition Team zorgen wij ervoor dat alle innovaties in de genoemde onderwerpen bij ons zijn te vinden. Professionals brengen wij samen om hun kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en te werken aan nieuwe technieken en oplossingen. We organiseren Intertraffic in Amsterdam, Istanbul, Mexico en China.
Meer weten? Bekijk de website van Intertraffic Amsterdam.

Intertraffic

Maak alvast kennis met je collega's

Richard Butter

Domein Manager Traffic

Kansen pakken
Al sinds 1999 werk ik in de beurzenwereld, waarvan lange tijd bij de Jaarbeurs in Utrecht. Toen ik in 2014 de kans kreeg om naar de RAI te gaan, heb ik die gepakt. Het voelt een beetje alsof ik naar een rivaliserende voetbalclub ben overgestapt. De reden dat ik voor de RAI heb gekozen, is dat wij met onze evenementen echt internationaal actief zijn. Vooral het contact met verschillende culturen vind ik interessant.

De wereld veroveren
Ik maak onderdeel uit van het team van Intertraffic. Dat is een serie van beurzen op het gebied van verkeerstechnologie en mobiliteit, waarvan we in Amsterdam wereldmarktleider zijn. Intertraffic is daarnaast ook actief in Mexico, China, Istanbul en Indonesië. Ik houd mij bezig met de langetermijnstrategie, maar ook met het zo goed mogelijk laten functioneren van het team. Als team reizen we geregeld. Dat maakt het werk extra dynamisch en versterkt het teamverband. Dat is heel belangrijk, want we doen het altijd samen.

Vacatures binnen Exhibition teams

Vacatures binnen Exhibition teams