Werken bij een echt mensenbedrijf

Doordat we hard werken aan succesvolle evenementen, beleven we samen veel hoogtepunten en komen we ook voor uitdagingen te staan. We zorgen ervoor dat iedereen die we ontvangen vertrekt met een goed gevoel. Zo inspireren en verbinden we onze gasten bijvoorbeeld met onze (eigen) beursmerken. We zorgen voor een leuke dag of dragen bij aan een zakelijk succes, bij ons vinden gasten en klanten wat ze zoeken en daar helpen we ze bij. Dat doen we in de mooiste stad van de wereld, Amsterdam.

Als mensenbedrijf hebben we oog voor onze omgeving. Hoe kunnen we onze business zo ‘groen’ mogelijk maken is een vraag die we onszelf elke dag stellen.

Vast werken

Heb jij de RAI Spirit?

Gastvrijheid zit in ons bloed. We stellen de belangen van onze klanten voorop en denken mee over steeds betere concepten en oplossingen. We zien kansen in de markt en benutten ze. Het kan altijd beter en daar zetten we ons elke dag voor in.

We zijn gek op de dynamiek van evenementen en stiekem een beetje verslaafd aan de spanning en adrenaline van een geslaagd evenement.

Meer weten? Bezoek dan de algemene website van RAI Amsterdam »