Welkom bij RAI Amsterdam

Bij ons ben je onderdeel van een enthousiaste en gedreven organisatie. We hebben een grote diversiteit aan medewerkers, van jong tot oud, met verschillende achtergronden en ervaring. Als een hecht team zetten we ons elke dag in voor de vele evenementen die hier plaatsvinden.

We heten je van harte welkom.

Bekijk de vacatures »

Vast werken

Arbeidsvoorwaarden waar je blij van wordt

Je uitstekende arbeidsvoorwaarden beginnen bij een passend salaris en 8% vakantiegeld. Goede prestaties belonen we graag. Je jaarlijkse loonsverhoging is gebaseerd op je beoordeling. Vaste werknemers hebben een winstdelingsregeling en in sommige functies kun je een bonus verdienen. De beloningsstructuur is transparant, dus je weet altijd waar je aan toe bent.

We vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom krijgt iedere medewerker 25 vakantiedagen én 13 ADV (arbeidstijdverkorting) dagen, gebaseerd op een fulltime werkweek). Daarnaast heb je een goede pensioenregeling en kun je korting krijgen op verzekeringen.

Je woon-werkverkeer per openbaar vervoer is volledig vergoed, of je kunt meedoen aan de fietsregeling. Kom je met de auto, dan kun je deze kwijt in één van onze eigen parkeergarages en ontvang je een kilometervergoeding.

Krijg leuke extra's

We hebben een actieve personeelsvereniging. Naast de RAI borrels organiseren collega's verschillende activiteiten zoals de RAI Golfdag, een beachvolleybaltoernooi of een skiweekend.

Voor cultuurliefhebbers is er de CultuurWerkt!-pas, die korting geeft op concerten, tentoonstellingen en theatervoorstellingen in het hele land. Je kunt ook korting krijgen op de Museumjaarkaart.

Vitaliteit vinden we belangrijk, daarom geven we korting op een sportschoolabonnement in de buurt van de RAI en op verschillende sportactiviteiten zoals bootcamplessen. Fanatieke sporter? Dan kun je misschien meespelen in het bedrijfshockeyteam of het voetbalteam.

Vaak zijn er kaarten beschikbaar voor onze eigen publieksbeurzen. Bij Strandzuid en The Roast Room krijg je als medewerker 10% korting.

Kortom: Veel leuke extra’s

Opleidingen

We bieden een breed scala aan opleidingen en trainingen waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen:

  • Afdelingsspecifieke opleidingen
  • Persoonlijke studieovereenkomsten
  • In-company workshops en trainingen door collega’s
  • Workshops door externe bureaus en experts

De diversiteit in opleidingen is enorm en varieert van een baristatraining tot Engelse taalvaardigheid en van coachend leiderschap tot een fotocursus.

Groei door

Halverwege en aan het eind van het jaar voer je een beoordelingsgesprek met je leidinggevende. Het gaat er niet alleen om hoe je het nu doet, maar ook wat je nodig hebt om je verder te ontwikkelen.

Samen met je leidinggevende zet je de koers uit voor je eigen loopbaan. We hebben vele functies en niveaus, dus je kunt altijd doorgroeien bij ons.