De beste plek voor stage of afstuderen

Kennismaken met de evenementenbranche? We hebben leuke stageplekken en interessante afstudeeropdrachten voor je. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en goede arbeidsvoorwaarden. Bovendien is het een fantastische manier om je carrière te beginnen.

Bekijk de stageplekken »

Stage & Afstuderen

Stage lopen bij de RAI

Elk jaar verwelkomen wij tientallen studenten op MBO, HBO en universitair niveau. Je kunt rekenen op een inhoudelijke stage waarbij je zelfstandig werkt, onder begeleiding van een stagebegeleider. Ook krijg je de mogelijkheid om een of meerdere dagen mee te lopen op een andere afdeling. Zo ontdek je welke mogelijkheden er nog meer zijn. Tijdens je stage bieden we ook interne trainingen aan, zoals timemanagement of een workshop presenteren.

Kijk hier of er een leuke stageplek voor je is of neem contact op met het stagebureau voor de mogelijkheden.

Afstuderen

Voor afstudeerders op MBO, HBO of universitair niveau hebben we geregeld leuke onderzoeksprojecten of andere opdrachten. Je voert deze zelfstandig uit, onder vakkundige begeleiding van een collega. Je hebt contact met verschillende afdelingen en kunt vaak interne trainingen volgen, afhankelijk van de opdracht.

Neem contact op met het stagebureau om de mogelijkheden te bespreken.

Arbeidsvoorwaarden

Als stagiair of afstudeerder nemen we je serieus, ook in de arbeidsvoorwaarden. De vergoeding voor stagiairs en afstudeerders aan het HBO/WO is € 500,00 per maand bij een fulltime werkweek van 40 uur. Voor MBO studenten is de stagevergoeding € 350,00 per maand op basis van een fulltime werkweek van 40 uur. Je hebt recht op twee vakantiedagen per maand.

Begin je carrière bij ons

Ben je na je stage of afstudeeropdracht klaar met je opleiding? Vaak start je dan je eerste baan bij RAI Amsterdam. Gemiddeld blijft één op de zes stagiaires bij ons werken, soms voor een tijdelijk project, maar ook in vaste functies.