Procurement

De producten en diensten die nodig zijn voor het organiseren van een evenement kopen wij in. Omdat evenementen terugkeren streven we naar hoogwaardige en langdurige partnerships met vaste leveranciers, dat maakt de samenwerking wel zo makkelijk. We onderzoeken behoeftes, vragen offertes op, selecteren leveranciers en sluiten contracten met ‘preferred suppliers’. Ook monitoren we de markt actief en zijn we op de hoogte van de nieuwste trends.
Ben jij een inkoper met een brede blik en goede onderhandelingsvaardigheden?

Procurement

Maak alvast kennis met je collega's

Monique Slinger

Senior Inkoper

Weten wat er leeft
Bij de functie Inkoper denk je al gauw aan alleen inkopen, maar het is meer dan dat. Door trends en ontwikkelingen goed in de gaten te houden, achterhalen we wat de klant wil en wat de RAI nodig heeft. Het gaat om kansen zien, ruiken en proeven, en het verbinden van partijen, met de focus op duurzaamheid. Met een creatieve handelsgeest onderhalen we over een scherpe prijs en maken we goede afspraken met leveranciers.

Professioneel selecteren
Ik selecteer de beste leveranciers die onze klanten een dienstverlening op het hoogste niveau kunnen bieden. Bij aanbestedingsprocedures werk ik samen met een deskundige. Vervolgens verschijnt er een tender op de markt en kunnen leveranciers hierop reageren. We zoeken altijd naar constructieve langetermijnrelaties met leveranciers.

Mensenwerk
Ik vind het prettig om met verschillende afdelingen te werken. Wat ik bij de RAI vooral waardeer is de vrijheid die je krijgt om jezelf te ontwikkelen en zo je krachten te benutten. Meningen zijn welkom en een goede discussie gaat niemand uit de weg.

Vacatures binnen Venue

Vacatures binnen Venue

Er zijn momenteel geen vacatures binnen Venue. Bekijk alle vacatures ».

Vacatures binnen Venue

Vacatures binnen Venue

Er zijn momenteel geen vacatures binnen Venue. Bekijk alle vacatures ».