Food & Beverage

Gastvrijheid zit in ons DNA en wij maken van ieder evenement een culinair hoogtepunt. Samen met de organisator maken wij een cateringplan, gebaseerd op de wensen en behoeften van de gast. We denken mee over verfrissende en complete eet- en drinkmogelijkheden. Dit doen met de specialismes Banqueting (vergaderingen en evenementen), Visitor Catering (onze vaste en mobiele restaurants) en de Keuken (Basement Chefs).
Ben jij een bevlogen kok of een gastvrije gastheer/-vrouw en zijn kantooruren niets voor jou?

Food & Beverage

Maak alvast kennis met je collega's

Edo Kayser

Team Manager Food & Beverage

Check, dubbelcheck
Tijdens een beurs of een evenement zorg ik ervoor dat de horeca klaar staat. Daarom start ik, bij een groot evenement, mijn dag in de beurshallen. Hier kijk ik of alle cateringlocaties er goed bij staan. Bij grote evenementen kunnen dat er wel 50 zijn. De floormanager heeft voor mij deze ronde al gelopen, ik doe de dubbelcheck. We kijken of de locaties op tijd zijn geopend, of alles er netjes bij staat en of iedereen klaar is voor de eerste gasten.

Een paar uur om te scoren
Het cateringplan stellen we in overleg met de klant samen, rekening houdend met de wensen van de klant en de bezoekers. We bepalen welke locaties tijdens het evenement ingezet worden, inclusief het assortiment en de openingstijden. Gedurende het evenement stuur ik naast onze eigen cateringlocaties ook de onderaannemers aan. Wanneer er extra drukte ontstaat op een bepaalde locatie, zorgen we dat er snel extra personeel bijspringt. Het is belangrijk om alles goed in de gaten te houden. Je hebt maar een paar uur om te scoren.

Van dichtbij meemaken
Ik startte in 2001 bij RAI Amsterdam als floormanager, inmiddels werk ik met veel plezier als Team Manager Food & Beverage en geef ik leiding aan een team van floormanagers. Ook ben ik voorzitter bij de RAI Ondernemingsraad. Ik ga graag de vloer op, ik ben geen kantoormens. De spanning en sensatie wil ik van dichtbij meemaken. Er is zoveel variatie, niet alleen in het aanbod, maar ook bij de bezoekers. Die diversiteit van verschillende mensen, dat vind ik inspirerend.