Sales

Zelf organiseert RAI Amsterdam ook verschillende evenementen, daar werken wij voor. We benaderen (potentiële) exposanten en sponsoren voor wie deelname aan een evenement interessant kan zijn en onderhouden contacten met bestaande relaties. Ook helpen we exposanten en sponsoren om het beste uit hun deelname te halen. Samen met hen ontwikkelen we creatieve online en offline mediaoplossingen om hun merk zo goed mogelijk te profileren.
Heb jij een commercieel hart en ben je klantgericht? Versterk ons team.

Sales

Maak alvast kennis met je collega's

Sales
Dieuxdonnee Denneman

Dieuxdonnée Denneman

Team Manager Sales

Samen commercieel sterker worden
Als Team Manager Sales zorg ik ervoor dat mijn afdeling zich volledig kan richten op verkopen. Alle processen en systemen richt ik zo efficiënt mogelijk in zodat zij daar geen omkijken naar hebben. Daarnaast ben ik dagelijks bezig om onze Sales consultants naar een hoger niveau te tillen, ze beter te maken in hun werk. Zo probeer ik ervoor te zorgen dat we commercieel sterker en beter worden. Consequent kennis en ervaringen delen draagt hier ook aan bij, daarom vind ik het belangrijk dat daar ruimte voor is.

Problemen oplossen
Wanneer een Sales Consultant er niet uitkomt met een klant ga ik op zoek naar de knelpunten. Ik kijk naar waarom het niet goed gaat en wat de argumenten zijn van de klant en mijn collega. Deze punten neem ik onder de loep om tot een oplossing te komen zodat uiteindelijk iedereen weer tevreden is.

Groei mogelijkheden
In 10 jaar tijd ben ik doorgegroeid naar een leidinggevende functie. Die ruimte is er bij de RAI en ik heb die mogelijkheid gekregen waardoor de RAI voor mij een fijne werkgever is. Maar ook de dynamiek, diversiteit en het vertrouwen van leidinggevenden en directie zorgen ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga.