Business Development

Bedrijven zijn altijd op zoek naar een ruimte om hun congres of evenement te organiseren. Die nieuwe klanten zoeken wij. Je moet kansen zien, goed kunnen inschatten wat de wensen van de organisatoren zijn en weten hoe je op hun specifieke behoeften in kunt spelen. Je hebt continu verschillende ijzers in het vuur. Wanneer de klant is overtuigd, draag je deze over aan Organiser Services, zij begeleiden de klant verder bij het organiseren van het evenement.
Heb jij die overtuigingskracht? Kom dan ons team versterken.

Business Development

Maak alvast kennis met je collega's

Business Development

Diddy Durant

Business Development Manager

Welkom in Amsterdam
Onze taak is om nieuwe projecten binnen te halen, met name internationale evenementen. We houden de markt goed in de gaten en signaleren kansen. Het belang van internationale evenementen voor de metropool Amsterdam is aanzienlijk. Het geeft een voldaan gevoel om daaraan bij te dragen. Ik word er altijd blij van om klanten in Amsterdam te verwelkomen en ze de talloze mogelijkheden van de RAI en de stad persoonlijk te laten ervaren.

Ideeën realiseren
Samen met klanten en partners creëren we succes voor alle betrokken partijen. Dat gaat verder dan de RAI: we houden ook contacten met de gemeente, Schiphol en een heel netwerk bestaande uit overheid, kennisinstituten en bedrijfsleven. Ik haal voldoening uit het benutten van kansen en het bedenken van lucratieve ideeën maar ik word ook blij van uit de uitvoering ervan. Iedere afdeling draagt bij aan een geslaagd evenement. Aan persoonlijk contact hecht ik de meeste waarde. Daarom ben ik overal in de RAI te vinden, waarbij ik met name samenwerk met ondersteunende afdelingen zoals: booking office, CAD office, planning, onze hotel services, exhibitor services, account- en eventmanagement.

Mensen bij elkaar brengen
Als ik ‘s avonds langs de RAI rijd en ik zie de blauw verlichte lijn rondom het gebouw, dan voel ik me trots. De RAI zorgt goed voor haar medewerkers en geeft veel vrijheid om je vak uit te oefenen. De essentie van dat vak is: we brengen mensen bij elkaar. Ik heb echt een hart voor deze prachtige business.