IT

Bij IT zorgen we ervoor dat iedereen altijd goede computerfaciliteiten heeft en dat verbindingen met internet veilig, snel en voor iedereen beschikbaar zijn. We werken voor het personeel van RAI Amsterdam en voor organisatoren, exposanten en bezoekers van evenementen. IT is een ontzettend belangrijke factor en we investeren hier continu in. Daarom hebben we de nieuwste technieken en lopen we altijd voorop. Ben jij technisch onderlegd, werk je graag met state-of-the art techniek en vind je het leuk om steeds te zoeken naar nog betere oplossingen? Dan zul je je thuis voelen bij ons IT-team.

IT

Maak alvast kennis met je collega's

Kristian Hustinx

Kristian Hustinx

Team Manager IT Projects

Spin in het web
Ik werk meestal aan diverse IT-projecten voor verschillende evenementen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de telefoniesystemen van de RAI en voor het platform dat we gebruiken voor ons intranet en voor het extranet ten behoeve van afnemers en leveranciers. Een groot deel van mijn dag besteed ik aan overleg; communicatie intern en extern is in deze functie heel belangrijk.

Samenwerken
Ik werk veel samen met de beursteams en ik ken inmiddels bijna iedereen binnen de organisatie wel. Dat is ook logisch; evenementen organiseren gaat per definitie om samenwerken. Dat is misschien wel het leukste aan dit bedrijf; het heeft een dynamiek en diversiteit die je bijna in geen enkele andere organisatie tegenkomt.