HR

Mensen maken het verschil, zeker bij een ‘people business’ zoals evenementen. Daarom is het ontwikkelen van een HR-beleid van groot belang, we vertalen dat in praktische regelingen en instrumenten zoals arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Het werven en selecteren van nieuwe medewerkers en de administratieve personeelszaken doen wij ook.
Oog hebben voor ieders belang is belangrijk, van medewerker tot het management en de directie. De mens is ons belangrijkste kapitaal en daar gaan we zorgvuldig mee om.

HR

Maak alvast kennis met je collega's

Aimee Oudejans

HR Business Partner Flex

Adviseren en ontwikkelen
Mijn functie vind ik écht uniek. Ik begeleid en adviseer bij veranderingstrajecten, leidinggevenden adviseer en ondersteun ik bij issues die gaan over ontwikkeling, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, leiderschap, samenwerking etc.
Met medewerkers ga ik graag in gesprek als ze met een samenwerkings-, levensfase- of loopbaanvraagstuk zitten. Ik help ze graag en denk met ze mee zodat onze medewerkers beter en gelukkiger worden, daar word ik echt blij van. Met name als zij inzicht krijgen in een bepaald vraagstuk en hiervoor zelf de oplossingen bedenken.

Groeien binnen een brede organisatie
Je kunt hier groeien en daar ben ik een goed voorbeeld van. In 2004 begon ik als HR Assistent. Na twee jaar werd ik HR Business partner voor een aantal afdelingen binnen de RAI. In 2018 ben ik begonnen als Business partner voor onze flexmedewerkers. Je krijgt bij de RAI veel kansen om te ontdekken waar je goed in bent en krijgt alle ruimte om dat te ontwikkelen.