Kort samengevat

Type vast

Vakgebied Business support

Afdeling Horecava

Uren per week 40

Werk - denkniveau HBO / WO

Arbeidsvoorwaarden waar je blij van wordt

Je uitstekende arbeidsvoorwaarden beginnen bij een passend salaris en 8% vakantiegeld. Goede prestaties belonen we graag. Je jaarlijkse loonsverhoging is gebaseerd op je beoordeling. Vaste werknemers hebben een winstdelingsregeling en in sommige functies kun je een bonus verdienen. De beloningsstructuur is transparant, dus je weet altijd waar je aan toe bent.
We vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom krijgt iedere medewerker 25 vakantiedagen én 13 ADV (arbeidsduurverkorting) dagen, gebaseerd op fulltime werkweek). Daarnaast heb je een goede pensioenregeling en kun je korting krijgen op verzekeringen.

Krijg leuke extra’s

We hebben een actieve personeelsvereniging. Naast de RAI borrels organiseren collega's verschillende activiteiten zoals de RAI Golfdag, een beachvolleybaltoernooi of een skiweekend.
Voor cultuurliefhebbers is er de CultuurWerkt!-pas, die korting geeft op concerten, tentoonstellingen en theatervoorstellingen in het hele land. Je kunt ook korting krijgen op de Museumjaarkaart of Artisjaarkaart.
Vitaliteit vinden we belangrijk, daarom geven we korting op een sportschoolabonnement in de buurt van de RAI en op verschillende sportactiviteiten zoals bootcamplessen. Fanatieke sporter? Dan kun je misschien meespelen in het bedrijfshockeyteam of het voetbalteam.
Vaak zijn er kaarten beschikbaar voor voetbalwedstrijden en voor onze eigen beurzen. Bij Strandzuid en The Roast Room krijg je als medewerker 10% korting.
Kortom: Veel leuke extra’s

Opleidingen

We bieden een breed scala aan opleidingen en trainingen waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen:

- Afdelingsspecifieke opleidingen
- Persoonlijke studieovereenkomsten
- In-company workshops en trainingen door collega’s
- Workshops door externe bureaus en experts

De diversiteit in opleidingen is enorm en varieert van een baristatraining tot Engelse taalvaardigheid en van coachend leiderschap tot een fotocursus.


Mobiliteit

Je woon-werkverkeer per openbaar vervoer is volledig vergoed, of je kunt meedoen aan de fietsregeling. Kom je met de auto, dan kun je deze kwijt in één van onze eigen parkeergarages en ontvang je een kilometervergoeding.

 

Als Sales Consultant Horecava ben je medeverantwoordelijk voor het acquisitietraject van exposanten en het relatiemanagement binnen het domein.

Ons aanbod

Wat je gaat doen

Als Sales Consultant bent niet alleen medeverantwoordelijk voor het acquisitietraject en het relatiemanagement, maar bied je de exposant ook een hogere ROI op de beursdeelname door een nauwe samenwerking met je collega’s van Cross Media. Daarnaast ben je voor het team een sparringpartner bij de invulling en innovatie van de beurs, omdat je in je netwerk trends en ontwikkelingen signaleert en deze weet te vertalen naar commerciële kansen.

  • Je adviseert je klant over alle mogelijkheden van de beurs, dus niet alleen over de fysieke standruimte, maar ook over concepten, themapleinen, promotiepakketten, sponsoring etc. 
  • Je denkt in co-creatie en kan diverse creatieve concepten verkopen
  • Je bent nauw betrokken bij het opstellen van het salesplan en exposantenwervingsplan van de Horecava, waarbij ook behoort het communicatietraject met exposanten
  • Je acquireert in de doelgroep van toeleveranciers aan de horeca (marktleiders en innovators) nieuwe opdrachten en bent medeverantwoordelijk voor de prospects en klanten vanaf het eerste contact tot aan de getekende offerte en daarna voor het beheer van de relaties
  • Je beschikt over een relevant netwerk in de Horeca en Foodservice industrie en onderhoudt dit proactief
  • Je signaleert trends en ontwikkelingen en vertaalt deze in commerciële kansen voor de beurs
  • Je rapporteert aan de Manager Sales

Dit breng jij mee

•    Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal drie jaar relevante saleservaring opgedaan in de horeca, hotel- en/of foodservice industrie
•    Je hebt ervaring met acquisitie en relatiebeheer
•    Je bent creatief en je hebt ervaring met het geven van conceptueel advies 
•    Je beschikt over een relevant netwerk in de Foodservice industrie
•    Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift en bent in het bezit van rijbewijs B
•    Je bent een gedreven persoonlijkheid, je bent klant- en servicegericht, zelfverzekerd en stressbestendig
•    Je bent creatief, origineel en weet nieuwe markten aan te boren
•    Je beschikt over een hands-on mentaliteit, bent niet van 9 tot 5 en een inspirator voor je collega-sales consultants en de rest van het Horecava-team! 

Het team bestaat uit 9 enthousiaste collega´s. Het is een hecht team dat de Horecava ieder jaar weer tot een groot succes maakt. 

 

Dit kan je van ons verwachten

•    Uitdaging!
•    Een inspirerende werkomgeving
•    Ontwikkelingsmogelijkheden
•    Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
•    Een collegiaal team

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week 
De salarisschaal van deze functie ligt tussen de € 3.215 - € 4.791
 

Sollicitatieprocedure

Brief
Stap 1 Ontvangst & Selectie

Na ontvangst van je CV en brief beoordelen wij of je bij de RAI en in het functieprofiel past. Binnen één week ontvang je een reactie.

Kennismaking
Stap 2 Kennismaken

Zodra jij net zo’n passie hebt voor de evenementenbranche als wij, nodigen we je van harte uit om een kop koffie te komen drinken voor de eerste kennismaking. Het eerste gesprek heb je met je toekomstige manager en een collega van die betreffende afdeling. Jullie gaan kennis met elkaar maken zodat beide partijen een goed beeld van elkaar krijgen. Na het eerste gesprek krijg je telefonisch een terugkoppeling.

Assessment
Stap 3 Assessment

Een positieve eerste ronde? Dan zien we je graag terug en plannen wij een vervolgafspraak met je in. In de tweede ronde wordt er gebruikgemaakt van een e-assessment.

In het e-assessment kijken we naar waar jij energie van krijgt, waar je passie ligt etc. maar we kijken ook naar wat je rol is in het team. Zo kunnen wij zien of de functie waarop je hebt gesolliciteerd bij je innerlijke drijfveren past, want als jij werk doet dat bij je past heb je meer energie en ben je productiever. We meten je competenties op basis van de Big Five Theorie, dit noemen wij een persoonlijkheidsmeting.

Het assessment is het uitgangspunt voor het tweede gesprek.

Tweede gesprek
Stap 4 Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we jouw competenties en drijfveren bespreken. Ook kijken we naar je match met de vacature. Pas je helemaal bij de RAI en is de vacature op je lijf geschreven dan ontvang je van ons een telefoontje dat je bent aangenomen.

Aangenomen!
Stap 5 Aangenomen!

Gefeliciteerd! Nu hoor je bij de RAI familie. Er moeten nu alleen nog wat praktische dingen geregeld worden. Zo bespreken we de arbeidsvoorwaarden vaak telefonisch en bevestigen wij alles per e-mail. Maar we hebben natuurlijk al vaste arbeidsvoorwaarden, die lees je hier.

Reageren

Vragen? Stel ze aan LauraLaura Septer, Recruiter recruitment@rai.nl
+31 (0)6 51 27 28 82