Kort samengevat

Type vast

Vakgebied Clients

Uren per week 40

Werk - denkniveau HBO / WO

Arbeidsvoorwaarden waar je blij van wordt

Je uitstekende arbeidsvoorwaarden beginnen bij een passend salaris en 8% vakantiegeld. Goede prestaties belonen we graag. Je jaarlijkse loonsverhoging is gebaseerd op je beoordeling. Vaste werknemers hebben een winstdelingsregeling en in sommige functies kun je een bonus verdienen. De beloningsstructuur is transparant, dus je weet altijd waar je aan toe bent.
We vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom krijgt iedere medewerker 25 vakantiedagen én 13 ADV (arbeidsduurverkorting) dagen, gebaseerd op fulltime werkweek). Daarnaast heb je een goede pensioenregeling en kun je korting krijgen op verzekeringen.

Krijg leuke extra’s

We hebben een actieve personeelsvereniging. Naast de RAI borrels organiseren collega's verschillende activiteiten zoals de RAI Golfdag, een beachvolleybaltoernooi of een skiweekend.
Voor cultuurliefhebbers is er de CultuurWerkt!-pas, die korting geeft op concerten, tentoonstellingen en theatervoorstellingen in het hele land. Je kunt ook korting krijgen op de Museumjaarkaart of Artisjaarkaart.
Vitaliteit vinden we belangrijk, daarom geven we korting op een sportschoolabonnement in de buurt van de RAI en op verschillende sportactiviteiten zoals bootcamplessen. Fanatieke sporter? Dan kun je misschien meespelen in het bedrijfshockeyteam of het voetbalteam.
Vaak zijn er kaarten beschikbaar voor voetbalwedstrijden en voor onze eigen beurzen. Bij Strandzuid en The Roast Room krijg je als medewerker 10% korting.
Kortom: Veel leuke extra’s

Opleidingen

We bieden een breed scala aan opleidingen en trainingen waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen:

- Afdelingsspecifieke opleidingen
- Persoonlijke studieovereenkomsten
- In-company workshops en trainingen door collega’s
- Workshops door externe bureaus en experts

De diversiteit in opleidingen is enorm en varieert van een baristatraining tot Engelse taalvaardigheid en van coachend leiderschap tot een fotocursus.


Mobiliteit

Je woon-werkverkeer per openbaar vervoer is volledig vergoed, of je kunt meedoen aan de fietsregeling. Kom je met de auto, dan kun je deze kwijt in één van onze eigen parkeergarages en ontvang je een kilometervergoeding.

 

Als Purchase manager ben jij verantwoordelijk voor de contractafspraken met hotels om te zorgen voor de juiste beschikbaarheid van hotelcapaciteit.

Ons aanbod

Wat je gaat doen

Gasten willen goed slapen en daar zorg je voor bij RAI Hotel Services. Hier boeken wij de hotelkamers voor de bezoekers van zo’n 60 tot 80 grote (internationale) beurzen en congressen per jaar, met op sommige meer dan 50.000 bezoekers en exposanten. We doen dit voor klanten uit de hele wereld. Als Purchase manager ben je gemiddeld de helft van de week buiten de deur voor klantbezoeken. Daarnaast zal je ook 2-3 keer per jaar op klantbezoek gaan binnen Europa.

Dit is een zelfstandige functie waarbij een goede samenwerking met het team wel erg belangrijk is.

Dit breng jij mee

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een aantal jaar ervaring in een commerciële omgeving, bij voorkeur in de hotellerie of evenementenbranche;
 • Je hebt gevoel en ervaring met financiële kaders zoals het opstellen van begrotingen;
 • Je bent een goede gesprekspartner, hebt ervaring met onderhandelen en je durft beslissingen te nemen;
 • Je bent commercieel slagvaardig en een echte relatiebeheerder en – bouwer;
 • Je bent ondernemend, klantgericht en een echte teamplayer;
 • Je hebt ervaring met (boekings)systemen;
 • Je bent een organisatorisch sterk en kan goed het overzicht bewaren;
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.

Dit kan je van ons verwachten

 • Een collegiaal team van 19 medewerkers
 • Goede ontwikkelingsmogelijkheden
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen met maar liefst 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling
 • Daarnaast krijg je ook een mobiel en laptop
Belangrijke informatie 
Voor deze functie ben jij beschikbaar voor 40 uur per week.
De salarisschaal van deze functie ligt tussen de € 3215,- en  € 4791,-

Voor meer informatie
Laura Septer, Recruiter 
020-549 3225
 

Sollicitatieprocedure

Brief
Stap 1 Ontvangst & Selectie

Na ontvangst van je CV en brief beoordelen wij of je bij de RAI en in het functieprofiel past. Binnen één week ontvang je een reactie.

Kennismaking
Stap 2 Kennismaken

Zodra jij net zo’n passie hebt voor de evenementenbranche als wij, nodigen we je van harte uit om een kop koffie te komen drinken voor de eerste kennismaking. Het eerste gesprek heb je met je toekomstige manager en een collega van die betreffende afdeling. Jullie gaan kennis met elkaar maken zodat beide partijen een goed beeld van elkaar krijgen. Na het eerste gesprek krijg je telefonisch een terugkoppeling.

Assessment
Stap 3 Assessment

Een positieve eerste ronde? Dan zien we je graag terug en plannen wij een vervolgafspraak met je in. In de tweede ronde wordt er gebruikgemaakt van een e-assessment.

In het e-assessment kijken we naar waar jij energie van krijgt, waar je passie ligt etc. maar we kijken ook naar wat je rol is in het team. Zo kunnen wij zien of de functie waarop je hebt gesolliciteerd bij je innerlijke drijfveren past, want als jij werk doet dat bij je past heb je meer energie en ben je productiever. We meten je competenties op basis van de Big Five Theorie, dit noemen wij een persoonlijkheidsmeting.

Het assessment is het uitgangspunt voor het tweede gesprek.

Tweede gesprek
Stap 4 Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we jouw competenties en drijfveren bespreken. Ook kijken we naar je match met de vacature. Pas je helemaal bij de RAI en is de vacature op je lijf geschreven dan ontvang je van ons een telefoontje dat je bent aangenomen.

Aangenomen!
Stap 5 Aangenomen!

Gefeliciteerd! Nu hoor je bij de RAI familie. Er moeten nu alleen nog wat praktische dingen geregeld worden. Zo bespreken we de arbeidsvoorwaarden vaak telefonisch en bevestigen wij alles per e-mail. Maar we hebben natuurlijk al vaste arbeidsvoorwaarden, die lees je hier.

Reageren

Vragen? Stel ze aan LauraLaura Septer, Recruiter recruitment@rai.nl
+31 (0)6 51 27 28 82