Kort samengevat

Type vast

Vakgebied Venue

Afdeling Procurement

Uren per week 40

Werk - denkniveau HBO / WO

Arbeidsvoorwaarden waar je blij van wordt

Je uitstekende arbeidsvoorwaarden beginnen bij een passend salaris en 8% vakantiegeld. Goede prestaties belonen we graag. Je jaarlijkse loonsverhoging is gebaseerd op je beoordeling. Vaste werknemers hebben een winstdelingsregeling en in sommige functies kun je een bonus verdienen. De beloningsstructuur is transparant, dus je weet altijd waar je aan toe bent.
We vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom krijgt iedere medewerker 25 vakantiedagen én 13 ADV (arbeidsduurverkorting) dagen, gebaseerd op fulltime werkweek). Daarnaast heb je een goede pensioenregeling en kun je korting krijgen op verzekeringen.

Krijg leuke extra’s

We hebben een actieve personeelsvereniging. Naast de RAI borrels organiseren collega's verschillende activiteiten zoals de RAI Golfdag, een beachvolleybaltoernooi of een skiweekend.
Voor cultuurliefhebbers is er de CultuurWerkt!-pas, die korting geeft op concerten, tentoonstellingen en theatervoorstellingen in het hele land. Je kunt ook korting krijgen op de Museumjaarkaart of Artisjaarkaart.
Vitaliteit vinden we belangrijk, daarom geven we korting op een sportschoolabonnement in de buurt van de RAI en op verschillende sportactiviteiten zoals bootcamplessen. Fanatieke sporter? Dan kun je misschien meespelen in het bedrijfshockeyteam of het voetbalteam.
Vaak zijn er kaarten beschikbaar voor voetbalwedstrijden en voor onze eigen beurzen. Bij Strandzuid en The Roast Room krijg je als medewerker 10% korting.
Kortom: Veel leuke extra’s

Opleidingen

We bieden een breed scala aan opleidingen en trainingen waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen:

- Afdelingsspecifieke opleidingen
- Persoonlijke studieovereenkomsten
- In-company workshops en trainingen door collega’s
- Workshops door externe bureaus en experts

De diversiteit in opleidingen is enorm en varieert van een baristatraining tot Engelse taalvaardigheid en van coachend leiderschap tot een fotocursus.


Mobiliteit

Je woon-werkverkeer per openbaar vervoer is volledig vergoed, of je kunt meedoen aan de fietsregeling. Kom je met de auto, dan kun je deze kwijt in één van onze eigen parkeergarages en ontvang je een kilometervergoeding.

 

Jij zorgt voor het positioneren van de afdeling inkoop en het inkoopbeleid.

Ons aanbod

Wat je gaat doen

Als manager procurement zorg jij voor optimalisatie en realisatie van de strategische en tactische en operationele inkoopprocessen, voor het monitoren van inkoopdoelstellingen en voor het algemeen inkoopbeleid en leveranciersmanagement
 

 • Je adviseert het management en directie over de vormgeving van  tactisch en strategisch inkoopbeleid
 • Je bewaakt voortgang, communicatie toepassing van het inkoopbeleid voor aanbestedingen, relevante offertes en contractverlengingen en stuurt de afdeling en interne organisatie bij waar nodig.
 • Je spoort actief bestaande en nieuwe leveranciers aan om te komen met innovatieve oplossingen die een bijdrage leveren aan de doelstellingen van RAI Amsterdam en schept hier voldoende voorwaarden voor.
 • Je zorgt dat er borging van de gemaakte inkoop afspraken plaatsvindt in oa. systemen en  processen en dat de organisatie deze kan toepassen.
 • Je voert van afdelings- en personeelsmanagement t.b.v. een efficiënte en effectieve organisatie, infrastructuur, werkwijzen en personeelsvoorziening
 • Jij zorgt dat bij het inkoopbeleid en de keuze van de leverancier waarde wordt toegevoegd aan het businessbelang.

Dit breng jij mee

 • Je hebt een afgerond HBO diploma en vijf jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare (operationeel) leidinggevende ervaring.
 • Je weet een (strategisch) plan goed om te zetten in gerichte activiteiten.
 • Je kan complexe materie en cijfers makkelijk en snel analyseren en bent in staat deze te vertalen naar concrete doelstellingen en targets.
 • Je beschikt over een groot probleem oplossend vermogen en hebt een oog voor detail en kwaliteit.
 • Je bent in staat onder druk constant te presteren en lastige beslissingen te nemen.
 • Je bent kwaliteitsgericht en streeft continue naar verbetering.
 • Je bent kritisch met een gezonder operationele en praktische kijk op zaken.

Dit kan je van ons verwachten

 • Uitdaging!
 • Een inspirerende werkomgeving
 • Ontwikkelingsmogelijkheden
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een collegiaal team

Sollicitatieprocedure

Brief
Stap 1 Ontvangst & Selectie

Na ontvangst van je CV en brief beoordelen wij of je bij de RAI en in het functieprofiel past. Binnen één week ontvang je een reactie.

Kennismaking
Stap 2 Kennismaken

Zodra jij net zo’n passie hebt voor de evenementenbranche als wij, nodigen we je van harte uit om een kop koffie te komen drinken voor de eerste kennismaking. Het eerste gesprek heb je met je toekomstige manager en een collega van die betreffende afdeling. Jullie gaan kennis met elkaar maken zodat beide partijen een goed beeld van elkaar krijgen. Na het eerste gesprek krijg je telefonisch een terugkoppeling.

Assessment
Stap 3 Assessment

Een positieve eerste ronde? Dan zien we je graag terug en plannen wij een vervolgafspraak met je in. In de tweede ronde wordt er gebruikgemaakt van een e-assessment.

In het e-assessment kijken we naar waar jij energie van krijgt, waar je passie ligt etc. maar we kijken ook naar wat je rol is in het team. Zo kunnen wij zien of de functie waarop je hebt gesolliciteerd bij je innerlijke drijfveren past, want als jij werk doet dat bij je past heb je meer energie en ben je productiever. We meten je competenties op basis van de Big Five Theorie, dit noemen wij een persoonlijkheidsmeting.

Het assessment is het uitgangspunt voor het tweede gesprek.

Tweede gesprek
Stap 4 Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we jouw competenties en drijfveren bespreken. Ook kijken we naar je match met de vacature. Pas je helemaal bij de RAI en is de vacature op je lijf geschreven dan ontvang je van ons een telefoontje dat je bent aangenomen.

Aangenomen!
Stap 5 Aangenomen!

Gefeliciteerd! Nu hoor je bij de RAI familie. Er moeten nu alleen nog wat praktische dingen geregeld worden. Zo bespreken we de arbeidsvoorwaarden vaak telefonisch en bevestigen wij alles per e-mail. Maar we hebben natuurlijk al vaste arbeidsvoorwaarden, die lees je hier.

Reageren

Vragen? Stel ze aan Maya Velde Maya Velde, Recruiter m.velde@rai.nl
+31 (0)6 51 27 28 82

Gerelateerde vacatures

Gerelateerde vacatures

Er zijn geen gerelateerde vacatures gevonden.