Kort samengevat

Type vast

Vakgebied Business support

Afdeling HR

Uren per week 40

Werk - denkniveau HBO / WO

Arbeidsvoorwaarden waar je blij van wordt

Je uitstekende arbeidsvoorwaarden beginnen bij een passend salaris en 8% vakantiegeld. Goede prestaties belonen we graag. Je jaarlijkse loonsverhoging is gebaseerd op je beoordeling. Vaste werknemers hebben een winstdelingsregeling en in sommige functies kun je een bonus verdienen. De beloningsstructuur is transparant, dus je weet altijd waar je aan toe bent.
We vinden een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Daarom krijgt iedere medewerker 25 vakantiedagen én 13 ADV (arbeidsduurverkorting) dagen, gebaseerd op fulltime werkweek). Daarnaast heb je een goede pensioenregeling en kun je korting krijgen op verzekeringen.

Krijg leuke extra’s

We hebben een actieve personeelsvereniging. Naast de RAI borrels organiseren collega's verschillende activiteiten zoals de RAI Golfdag, een beachvolleybaltoernooi of een skiweekend.
Voor cultuurliefhebbers is er de CultuurWerkt!-pas, die korting geeft op concerten, tentoonstellingen en theatervoorstellingen in het hele land. Je kunt ook korting krijgen op de Museumjaarkaart of Artisjaarkaart.
Vitaliteit vinden we belangrijk, daarom geven we korting op een sportschoolabonnement in de buurt van de RAI en op verschillende sportactiviteiten zoals bootcamplessen. Fanatieke sporter? Dan kun je misschien meespelen in het bedrijfshockeyteam of het voetbalteam.
Vaak zijn er kaarten beschikbaar voor voetbalwedstrijden en voor onze eigen beurzen. Bij Strandzuid en The Roast Room krijg je als medewerker 10% korting.
Kortom: Veel leuke extra’s

Opleidingen

We bieden een breed scala aan opleidingen en trainingen waarmee je jezelf verder kunt ontwikkelen:

- Afdelingsspecifieke opleidingen
- Persoonlijke studieovereenkomsten
- In-company workshops en trainingen door collega’s
- Workshops door externe bureaus en experts

De diversiteit in opleidingen is enorm en varieert van een baristatraining tot Engelse taalvaardigheid en van coachend leiderschap tot een fotocursus.


Mobiliteit

Je woon-werkverkeer per openbaar vervoer is volledig vergoed, of je kunt meedoen aan de fietsregeling. Kom je met de auto, dan kun je deze kwijt in één van onze eigen parkeergarages en ontvang je een kilometervergoeding.

 

Ons aanbod

Wat je gaat doen

Jouw job in het kort
Als HR specialist heb je zowel ondersteunende als uitvoerende taken. Samen met de HR Business Partner en de Recruiter vorm je het HR-team voor jullie aandachtsgebied en leveren jullie pro-actief de HR-dienstverlening die nodig is. Je verricht adviserende en administratieve werkzaamheden op het gebied van in-, door- en uitstroom in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan het opstellen van contracten, het verwerken van HR-mutaties in het personeelsinformatiesysteem en de verzuimadministratie. Daarnaast draag jij ook bij aan de doorontwikkeling van beleid en arbeidsvoorwaarden passende bij een lerende organisatie.
 
HR binnen de RAI
In samenwerking met onze stakeholders geven wij vorm aan het HR-beleid en ontwikkelen wij duurzame en toekomstbestendige HR instrumenten en arbeidsvoorwaarden die bijdragen aan de doelstellingen van de RAI. Samen met het lijnmanagement zorgen wij ervoor dat medewerkers van de RAI op een prettige manier kunnen werken in een inspirerende, lerende en inclusieve omgeving. In ons HR team staat, net als in de rest van de RAI, innoveren, samenwerken en ondernemen centraal.
 
 
Je verantwoordelijkheden als HR specialist

 • Jij bent verantwoordelijk voor het beheer van salaris- en personeelsadministratie.
 • Jij hebt een grote rol in het innoveren en toekomstbestendig maken van de arbeidsvoorwaardelijke regelingen binnen de RAI.
 • Jij signaleert knelpunten en zorgt voor ontwikkeling en vernieuwing binnen processen en automatiseringssystemen.
 • Jij werkt mee aan de uitvoering van HR (deel)projecten op het gebied van implementatie, vernieuwen en verbeteren van HR tools en beleid waarbij organisatie beleid vertaald wordt in instrumenten en regelingen.
 • Jij biedt ondersteuning aan het HR team, waaronder ook uitvoerende taken op het gebied van  recruitment.

Dit breng jij mee

 • HBO werk- en denkniveau
 • Werkervaring in het HR vak bij voorkeur in een omgeving waar HR in de lijn wordt toegepast
 • Kennis van HR tools en HR regel- en wetgeving. Ervaring met RAET systemen (YouForce) is een pré.
 • Procesmatig sterk en oplossingsgericht. Je bent proactief en neemt vaak het initiatief.
 • Service- en klantgericht, accuraat en zorgvuldig
 • Affiniteit met (IT) systemen en processen. Je hebt ervaring in het implementeren van (IT) projecten
 • ‘Out of the box’ kunnen denken, je bent kritisch en nieuwsgierig
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Dit kan je van ons verwachten

 • Uitdaging!
 • Een inspirerende werkomgeving die in beweging is
 • Ontwikkelingsmogelijkheden
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een collegiaal team

Sollicitatieprocedure

Brief
Stap 1 Ontvangst & Selectie

Na ontvangst van je CV en brief beoordelen wij of je bij de RAI en in het functieprofiel past. Binnen één week ontvang je een reactie.

Kennismaking
Stap 2 Kennismaken

Zodra jij net zo’n passie hebt voor de evenementenbranche als wij, nodigen we je van harte uit om een kop koffie te komen drinken voor de eerste kennismaking. Het eerste gesprek heb je met je toekomstige manager en een collega van die betreffende afdeling. Jullie gaan kennis met elkaar maken zodat beide partijen een goed beeld van elkaar krijgen. Na het eerste gesprek krijg je telefonisch een terugkoppeling.

Assessment
Stap 3 Assessment

Een positieve eerste ronde? Dan zien we je graag terug en plannen wij een vervolgafspraak met je in. In de tweede ronde wordt er gebruikgemaakt van een e-assessment.

In het e-assessment kijken we naar waar jij energie van krijgt, waar je passie ligt etc. maar we kijken ook naar wat je rol is in het team. Zo kunnen wij zien of de functie waarop je hebt gesolliciteerd bij je innerlijke drijfveren past, want als jij werk doet dat bij je past heb je meer energie en ben je productiever. We meten je competenties op basis van de Big Five Theorie, dit noemen wij een persoonlijkheidsmeting.

Het assessment is het uitgangspunt voor het tweede gesprek.

Tweede gesprek
Stap 4 Tweede gesprek

In het tweede gesprek gaan we jouw competenties en drijfveren bespreken. Ook kijken we naar je match met de vacature. Pas je helemaal bij de RAI en is de vacature op je lijf geschreven dan ontvang je van ons een telefoontje dat je bent aangenomen.

Aangenomen!
Stap 5 Aangenomen!

Gefeliciteerd! Nu hoor je bij de RAI familie. Er moeten nu alleen nog wat praktische dingen geregeld worden. Zo bespreken we de arbeidsvoorwaarden vaak telefonisch en bevestigen wij alles per e-mail. Maar we hebben natuurlijk al vaste arbeidsvoorwaarden, die lees je hier.

Reageren

Vragen? Stel ze aan Maya Velde Maya Velde, Recruiter m.velde@rai.nl
+31 (0)6 51 27 28 82