Kort samengevat

Uren per week 40

Werk - denkniveau Stage HBO / WO

Stage lopen bij de RAI

Elk jaar verwelkomen wij tientallen studenten op MBO, HBO en universitair niveau. Je kunt rekenen op een inhoudelijke stage waarbij je zelfstandig werkt, onder begeleiding van een stagebegeleider. Ook krijg je de mogelijkheid om een of meerdere dagen mee te lopen op een andere afdeling. Zo ontdek je welke mogelijkheden er nog meer zijn. Tijdens je stage bieden we ook interne trainingen aan, zoals timemanagement of een workshop presenteren.

Arbeidsvoorwaarden

Als stagiair of afstudeerder nemen we je serieus, ook in de arbeidsvoorwaarden. De vergoeding voor stagiairs en afstudeerders aan het HBO/WO is € 500 per maand bij een fulltime werkweek van 40 uur. Voor MBO studenten is de stagevergoeding € 350 per maand op basis van een fulltime werkweek van 40 uur. Je hebt recht op twee vakantiedagen per maand. 

RAI Amsterdam zoekt een student(e) voor het doen van een afstudeeronderzoek voor RAI International Business ten behoeve van het uitbreiden van het Internationale Sales Netwerk

Ons aanbod

Wat je gaat doen

Voor de internationale Events van de RAI in Amsterdam en de rest van de wereld breng je de salespotentie in Europa in kaart en matcht deze uitslagen met de huidige aanpak van het Internationale Sales Netwerk in Europa. Het uiteindelijke doel is om een advies uit te brengen over een optimale inzet van dit Netwerk om zo de komende jaren een maximaal sales rendement te behalen.

Dit breng jij mee

  • Je volgt een HBO/WO opleiding in een internationale en/of commerciële richting. Denk bv, aan de richting commerciële economie, bedrijfskunde;
  • Je hebt affiniteit met commerciële activiteiten, onderzoeken en analyseren;
  • Je bent een doorzetter, teamplayer en resultaatgericht;
  • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Dit kan je van ons verwachten

  • Uitdaging!
  • Een inspirerende stageomgeving
  • Ontwikkelingsmogelijkheden
  • Goede stagevergoeding en vrije dagen
  • Een collegiaal team
Met wie werk je samen
International Sales Network Manager

Voor deze stage ben jij vanaf 1 september 2019 minimaal 6 maanden beschikbaar voor 40 uur per week.
 

Sollicitatieprocedure

Brief
Stap 1 Ontvangst & Selectie

Na ontvangst van je CV en brief beoordelen wij of je bij de RAI en in het functieprofiel past of wellicht bij een van onze ander stages. Binnen één week ontvang je een reactie.

Kennismaking
Stap 2 Kennismaken

Zodra jij net zo’n passie hebt voor de evenementenbranche als wij, nodigen we je van harte uit om een kop koffie te komen drinken voor de eerste kennismaking. Het eerste gesprek heb je met je toekomstige manager of een collega van die betreffende afdeling. Jullie gaan kennis met elkaar maken zodat beide partijen een goed beeld van elkaar krijgen. Na het eerste gesprek krijg je telefonisch een terugkoppeling.

Aangenomen!
Stap 3 Aangenomen!

Gefeliciteerd! Nu hoor je bij de RAI familie. Er moeten nu alleen nog wat praktische dingen geregeld worden.

Reageren

Vragen? Stel ze aan Janke Rixt Janke Rixt van der Kooi, Coördinator stage
j.vd.kooi@rai.nl of
+31 (0)20 549 23 92