Kort samengevat

Type tijdelijk

Vakgebied Clients

Uren per week 40

Werk - denkniveau HBO / WO

Werken als flexkracht

Voor tijdelijke functies werken we vaak met een ‘payroll’ constructie. Je solliciteert dan rechtstreeks bij ons en krijgt een tijdelijk contract voor een vast aantal uren. Je contract en betaling lopen via onze preferred partner In Person.

Goede arbeidsvoorwaarden

De toepassing van arbeidsvoorwaarden vallen onder de zogenoemde inlenersbeloning.
De inlenersbeloning is bij CAO wettelijk verplicht. Flexkrachten die onder de inlenersbeloning vallen hebben recht op een beperkt aantal arbeidsvoorwaarden die gelden voor werknemers met een vast arbeidscontract bij het inlenende bedrijf (RAI Amsterdam).
Wat je verdient, hangt uiteraard af van de functie. Daarnaast ontvang je toeslagen voor onregelmatige uren.
We hebben altijd leuke extra’s, bijvoorbeeld kaarten voor evenementen zoals de Huishoudbeurs, de HISWA of theatervoorstellingen die bij ons plaatsvinden. Met je CultuurWerkt!-pas krijg je korting op concerten, tentoonstellingen en theatervoorstellingen. Rond Sinterklaas en Kerst organiseren we altijd iets speciaals, zoals een borrel of een leuke attentie.

Ontwikkel je verder

Ook tijdelijke krachten hebben bij ons goede groeimogelijkheden. Als uitzendkracht coachen we je en kijken we samen met het uitzendbureau naar je persoonlijke groei en mogelijke kansen. Als je een goede of zeer goede beoordeling hebt, nemen we je op in onze ‘flexpool’ en zetten we je graag vaker in.
Ben je op basis van ‘payroll’ in dienst, dan krijg je een zelfde beoordeling als de vaste krachten. Je hebt jaarlijks een formeel beoordelingsgesprek met je leidinggevende en een tussentijdse evaluatie halverwege het jaar. Dan maak je afspraken over eventuele opleidingen en kun je op basis van je beoordeling een bonus of salarisverhoging krijgen.
Er is een speciaal opleidingsaanbod voor tijdelijke krachten. We bieden actief trainingen aan die relevant zijn voor je functie. Voorbeelden daarvan zijn:

- Bedrijfshulpverlening (BHV)
- Hospitality
- Wijntraining
- Baristatraining
- Coachend leiderschap

We stellen je mening op prijs. Zo’n tweemaal per jaar nodigen we flexkrachten uit om samen met vaste medewerkers te praten over mogelijke verbeteringen in de werkzaamheden en processen. 

 

Mobiliteit

Je woon-werkverkeer per openbaar vervoer is volledig vergoed. Kom je met de auto, dan kun je deze kwijt in één van onze eigen parkeergarages en ontvang je een kilometervergoeding.

 

"Je verzorgt de verkoop van producenten en diensten aan exposanten, zodat zij een optimale beursdeelname ervaren"

Ons aanbod

Wat je gaat doen

De afdeling Exhibitor Services is binnen de discipline Clients verantwoordelijk voor de verkoop van diensten aan exposanten die deelnemen aan een event binnen RAI Amsterdam (inderdaad van vloerbedekking tot catering en van elektra tot hostess).
Als Sales executive FenB ben jij verantwoordelijk voor de verkoop van van catering concepten voor standhouders. Je kunt hierbij denken aan het organiseren van een standborrel of een otbijtbuffet.
 

 • Je benadert nationale en internationale exposanten pro actief per telefoon en e-mailings
 • Je neemt actief deel aan het event proces en zorgt voor correcte en volledige overdracht naar de operationele afdelingen.
 • Jij bent het aanspreekpunt voor alle klant gerelateerde zaken als het gaat om beurzen waar cateringconcepten in zijn verwerkt.
 • Je hebt contact met exposanten om hen te begeleiden in het bestelproces. Tijdens dit contact signaleer je commerciële kansen en zet deze om in daadwerkelijke verkoop
 • Je zorgt voor het oplossen van eventuele klachten op effectieve en klantvriendelijke wijze
 • Je bent verantwoordelijk voor een goede overdracht aan de medewerkers, backoffice en operations voor de administratieve en operationele afwikkeling van de verkopen en de bijbehorende nazorg
 • Je verkoopt voor en tijdens de beurzen Exhibitor Services diensten aan exposanten, het kan voorkomen dat dit ook aan de balie tijdens opbouw en beursdagen plaatsvindt

Dit breng jij mee

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minimaal twee (maximaal 5) jaar commerciële ervaring, bijvoorkeur in telefonische verkoop.
 • Je hebt een vloeiende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal. Ongeveer 40% van je tijd zul je in contact zijn met internationale exposanten.
 • Je bent gek op hectiek. Jij excelleert wanneer de telefoon rood gloeiend staat en je mailbox vol stroomt.
 • Je ziet problemen als puzzels die opgelost moeten worden
 • Je hebt ervaring in de FenB  branche
 • Jouw doorzettingsvermogen brengt jou en je omgeving tot een hoger niveau.

Dit kan je van ons verwachten

 • Uitdaging!
 • Een inspirerende werkomgeving
 • Ontwikkelingsmogelijkheden
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een collegiaal team
 • Work hard, play hard
Het team bestaat uit een groep hard werkende, gemotiveerde medewerkers en is verantwoordelijk voor het telefonische en het per mail benaderen van exposanten. Verder heb je veel contact met je collega’s van andere commerciële en operationele afdelingen.

Sollicitatieprocedure

Brief
Stap 1 Ontvangst & Selectie

Na ontvangst van je CV en brief beoordelen wij of je bij de RAI en in het functieprofiel past. Binnen één week ontvang je een reactie.

Kennismaking
Stap 2 Kennismaken

Zodra jij net zo’n passie hebt voor de evenementenbranche als wij, nodigen we je van harte uit om een kop koffie te komen drinken voor de eerste kennismaking. Het eerste gesprek heb je met je toekomstige manager en een collega van die betreffende afdeling. Jullie gaan kennis met elkaar maken zodat beide partijen een goed beeld van elkaar krijgen. Na het eerste gesprek krijg je telefonisch een terugkoppeling.

Aangenomen!
Stap 3 Aangenomen!

Gefeliciteerd! Nu hoor je bij de RAI familie. Er moeten nu alleen nog wat praktische dingen geregeld worden. Een van onze partners, In Person, handelt de verdere afspraken af voor ons. Zij zullen contact opnemen voor de verder afhandeling.

Reageren

Vragen? Stel ze aan Maya Velde Maya Velde, Recruiter m.velde@rai.nl
+31 (0)6 51 27 28 82

Gerelateerde vacatures

Gerelateerde vacatures

Er zijn geen gerelateerde vacatures gevonden.