Kort samengevat

Type tijdelijk

Vakgebied Clients

Afdeling Support Centre

Uren per week 40

Werk - denkniveau HBO / WO

Werken als flexkracht

Voor tijdelijke functies werken we vaak met een ‘payroll’ constructie. Je solliciteert dan rechtstreeks bij ons en krijgt een tijdelijk contract voor een vast aantal uren. Je contract en betaling lopen via onze preferred partner In Person.

Goede arbeidsvoorwaarden

De toepassing van arbeidsvoorwaarden vallen onder de zogenoemde inlenersbeloning.
De inlenersbeloning is bij CAO wettelijk verplicht. Flexkrachten die onder de inlenersbeloning vallen hebben recht op een beperkt aantal arbeidsvoorwaarden die gelden voor werknemers met een vast arbeidscontract bij het inlenende bedrijf (RAI Amsterdam).
Wat je verdient, hangt uiteraard af van de functie. Daarnaast ontvang je toeslagen voor onregelmatige uren.
We hebben altijd leuke extra’s, bijvoorbeeld kaarten voor evenementen zoals de Huishoudbeurs, de HISWA of theatervoorstellingen die bij ons plaatsvinden. Met je CultuurWerkt!-pas krijg je korting op concerten, tentoonstellingen en theatervoorstellingen. Rond Sinterklaas en Kerst organiseren we altijd iets speciaals, zoals een borrel of een leuke attentie.

Ontwikkel je verder

Ook tijdelijke krachten hebben bij ons goede groeimogelijkheden. Als uitzendkracht coachen we je en kijken we samen met het uitzendbureau naar je persoonlijke groei en mogelijke kansen. Als je een goede of zeer goede beoordeling hebt, nemen we je op in onze ‘flexpool’ en zetten we je graag vaker in.
Ben je op basis van ‘payroll’ in dienst, dan krijg je een zelfde beoordeling als de vaste krachten. Je hebt jaarlijks een formeel beoordelingsgesprek met je leidinggevende en een tussentijdse evaluatie halverwege het jaar. Dan maak je afspraken over eventuele opleidingen en kun je op basis van je beoordeling een bonus of salarisverhoging krijgen.
Er is een speciaal opleidingsaanbod voor tijdelijke krachten. We bieden actief trainingen aan die relevant zijn voor je functie. Voorbeelden daarvan zijn:

- Bedrijfshulpverlening (BHV)
- Hospitality
- Wijntraining
- Baristatraining
- Coachend leiderschap

We stellen je mening op prijs. Zo’n tweemaal per jaar nodigen we flexkrachten uit om samen met vaste medewerkers te praten over mogelijke verbeteringen in de werkzaamheden en processen. 

 

Mobiliteit

Je woon-werkverkeer per openbaar vervoer is volledig vergoed. Kom je met de auto, dan kun je deze kwijt in één van onze eigen parkeergarages en ontvang je een kilometervergoeding.

 

Je zorgt accuraat voor het ‘klaarzetten’ van events en fungeert als intern aanspreek punt op de order informatie.

Ons aanbod

Wat je gaat doen

De afdeling Support Center valt onder de divisie Clients. De afdeling is verantwoordelijk voor alle ondersteunende administratieve taken van het gehele event proces. Denk hierbij aan klantgegevens verwerken, invulling van hallen. Bestellingen van organisatoren, onderhouden van online portals, maar ook het optimaliseren van keten overstijgende processen  De afdeling is verantwoordelijk voor ongeveer 600 evenementen per jaar van kleine, interne meetings tot grote congressen. 
•    Je verzorgt de juiste event inrichting met functions, orders en prijslijsten in ons software systeem EBMS
•    Je controleert je eigen werk, en dat van anderen op volledigheid
•    Je communiceert met de (interne) klant over de voortgang van order informatie
 

Dit breng jij mee

•    Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding die aansluit bij de evenementen branche en/of het facilitaire werkveld
•    Je hebt affiniteit met de gastvrijheid branche en met evenementen.
•    Je vindt het leuk om te organiseren, plannen en samenwerken.
•    Je werkt zelfstandig, systematisch, accuraat en je bent leergierig.
 

Dit kan je van ons verwachten

Het Support center bestaat uit 5 subafdelingen die allemaal hun eigen expertise hebben Binnen de teams hangt een informele en gezellige werksfeer. Je collega’s zullen altijd bereid zijn bij te springen waar nodig.   

•    Uitdaging!
•    Een inspirerende werkomgeving
•    Ontwikkelingsmogelijkheden
•    Een collegiaal team

Belangrijke informatie en contact;
Startdatum uiterlijk 1 juni 2019
Het betreft een payroll functie tot 31-12-2019 met mogelijke verlenging.
 

Sollicitatieprocedure

Brief
Stap 1 Ontvangst & Selectie

Na ontvangst van je CV en brief beoordelen wij of je bij de RAI en in het functieprofiel past. Binnen één week ontvang je een reactie.

Kennismaking
Stap 2 Kennismaken

Zodra jij net zo’n passie hebt voor de evenementenbranche als wij, nodigen we je van harte uit om een kop koffie te komen drinken voor de eerste kennismaking. Het eerste gesprek heb je met je toekomstige manager en een collega van die betreffende afdeling. Jullie gaan kennis met elkaar maken zodat beide partijen een goed beeld van elkaar krijgen. Na het eerste gesprek krijg je telefonisch een terugkoppeling.

Aangenomen!
Stap 3 Aangenomen!

Gefeliciteerd! Nu hoor je bij de RAI familie. Er moeten nu alleen nog wat praktische dingen geregeld worden. Een van onze partners, In Person, handelt de verdere afspraken af voor ons. Zij zullen contact opnemen voor de verder afhandeling.

Reageren

Vragen? Stel ze aan LauraLaura Septer, Recruiter recruitment@rai.nl
+31 (0)6 51 27 28 82

Gerelateerde vacatures

Gerelateerde vacatures

Er zijn geen gerelateerde vacatures gevonden.