METSTRADE

Het wereldwijde platform voor professionals in de pleziervaartindustrie organiseren wij. Met een Exhibition Team zorgen wij ervoor dat tijdens ons evenement onze bezoekers kunnen deelnemen aan verschillende conferenties en productpresentaties ook organiseren wij een galadiner.
Meer weten? Bekijk de website van METSTRADE.

METSTRADE

Maak alvast kennis met je collega's

Irene Dros

Irene Dros

Domein Manager Maritime

Samen groeien
Sinds 2005 ben ik eindverantwoordelijk voor de beurs METSTRADE. Deze is door de jaren heen flink gegroeid, inmiddels gebruiken we het hele RAI complex. Jaarlijks ontvangen we zo’n 16.000 klanten uit 110 landen en dat geeft elke keer een kick. We gebruiken alleen maar uniforme standbouw, waardoor alle aandacht naar de producten gaat. Het is een heel puur marktconcept.

Voorbereiden en evalueren
De aard van mijn werkt hangt mede af van de tijd van het jaar. De beurs duurt drie dagen, de maanden ervoor staan natuurlijk in het teken van de voorbereiding, de maanden erna richten we ons sterk op de evaluatie, in samenwerking met de afdeling Research. Dat vormt weer input voor de nieuwe plannen.

Verder ontwikkelen
Mijn agenda staat meestal vol met afspraken, intern en extern, soms komen er mensen over vanuit het buitenland. Als beursorganisatie kijken we steeds vooruit en door gesprekken in de markt kom je telkens op nieuwe ideeën. Veel draait om vooruitplannen en aanpassen. Het is heel dynamisch en dat past heel goed bij mij.

Vacatures binnen Exhibition teams

Vacatures binnen Exhibition teams