Interclean

De grootste internationale vakbeurs ter wereld op het gebied van professionele schoonmaak & hygiëne producten en oplossingen organiseren wij. Met een Exhibition Team zorgen wij ervoor dat alle innovaties in de schoonmaakbranche bij ons zijn te vinden. Bij ons komen de professionals in dit vakgebied samen om hun kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en te werken aan nieuwe technieken en oplossingen. We organiseren Interclean in Amsterdam en in Istanbul.
Meer weten? Bekijk de website van Interclean Amsterdam.

Interclean

Maak alvast kennis met je collega's

Rob den Hertog

Domein Manager Professional Cleaning

Contacten onderhouden
Als Domein Manager geef je leiding aan een beursteam. Je formuleert een strategie en werkt aan de groei van de beurs. Ik doe dat voor de professionele schoonmaak met de beurs Interclean. Op dit moment heeft Interclean bijna 900 klanten verspreid over de wereld, een groot aantal daarvan worden regelmatig door ons bezocht. Interclean is uitgegroeid tot een wereldwijde vakbeurs die 11 hallen beslaat.

Voorbereidingen
Drie keer per jaar organiseren we een exposantencomité. Hier bespreken we de thema’s, de doelgroepen en bijvoorbeeld de acties om onze doelgroep via de (social) media te bereiken. Dit allemaal om Interclean naar een hoger niveau te tillen. Ieder jaar ga ik met het beursteam op pad om vakbeurzen te bezoeken in het buitenland. Hier voeren we gesprekken met potentiële klanten en doen wij kennis op over nieuwe trends in de markt of andere onderwerpen die relevant zijn voor onze eigen vakbeurs.

Bouwen en vertrouwen
Er werken tijdens de beurs in Amsterdam wel 1.000 mensen mee aan onze vakbeurs. Door gemotiveerde en goed geïnformeerde mensen bij elkaar te brengen kun je een vakbeurs tot een succes maken. Wij zijn altijd bezig om onszelf te verbeteren. Op deze manier blijft Interclean de grootste beurs in de wereld op het gebied van professionele schoonmaak.

Vacatures binnen Exhibition teams

Vacatures binnen Exhibition teams