Horecava

Dé jaarlijkse nationale vakbeurs voor horeca en foodservice professionals in Nederland organiseren wij. Met een Exhibition Team zorgen wij ervoor dat onze bezoekers op een inspirerende manier de toekomst van horeca ervaren. We besteden veel aandacht aan innovatie en beleving. Zo vind je in ons InnovationLAB de nieuwste concepten, machines en producten. Het houden van wedstrijden zoals het NK voor Koks en het Lekkerste Broodje van Nederland organiseren wij ook.
Meer weten? Bekijk de website van de Horecava.

Horecava

Maak alvast kennis met je collega's

Luuk Scholte

Domein Manager Food

Vernieuwen
Ik ben verantwoordelijk voor de beurzen binnen het Domein Food en dat is momenteel de Horecava, de grootste landelijke vakbeurs voor de foodservice- en foodretailindustrie. Ik ben eindverantwoordelijk voor de strategie van het domein, en ontwikkeling van mogelijk nieuwe evenementen binnen het domein. Het is belangrijk de trends in de industrie en de samenleving op het gebied van eten en drinken aan bod te laten komen op de beursvloer en de diverse doelgroepen in de markt aan te spreken met de juiste onderwerpen en content op de beursvloer. Zo groeit de beurs, die sinds 1956 bestaat, mee met de tijd en blijft actueel. Ik besteed dan ook veel aandacht aan vernieuwing en actualisering van het beursconcept, het zichtbaar maken van trends in nieuwe concepten.

Werken in het beursteam
In het beursteam werken we samen met veel verschillende afdelingen van de RAI. Daarnaast staan we continu in contact met de markt. We kennen de belangrijkste spelers, de bedrijven en de brancheverenigingen, we volgen de trends en spelen erop in. Een deel van de ontmoetingen met bedrijven vindt extern plaats, bijvoorbeeld op netwerkclubs, bij netwerkuitjes en op reizen. Zo ontmoeten we nieuwe contacten die mogelijk interessant zijn. Mijn functie is zowel creatief als commercieel en dat maakt het enorm divers. Werken bij de RAI is heel dynamisch. Wij opereren in diverse markten, in verschillende landen en met verschillende bezoekers. Het is een unieke organisatie.

Vacatures binnen Exhibition teams

Vacatures binnen Exhibition teams