HISWA

Het watersportseizoen begint elk voorjaar met de HISWA Amsterdam Boat Show, het grootste jaarlijkse evenement van Nederland op het gebied van watersport, lifestyle en recreatie. Al sinds 1958 organiseren wij dit evenement. Onze bezoekers vinden een uitgebreid aanbod van boten, onderdelen en accessoires op onze beurs. Op de Funsports Xperience zorg je ervoor dat onze bezoekers kunnen wakeboarden, suppen, windsurfen en longboarden in een groot zwembad.
Meer weten? Bekijk de website van de HISWA.

HISWA

Maak alvast kennis met je collega's

HISWA team

Gertjan Roos

Domein Manager HISWA

In 1999 begon ik bij RAI Amsterdam als Operations Assistent. Sinds 2017 ben ik Domein Manager van de HISWA. Daarmee ben ik verantwoordelijk voor deze jaarlijkse beurs en geef ik leiding aan het beursteam, bestaande uit Sales Managers, Marketing & Communicatie en Operations.

Keer op keer opnieuw uitvinden
Elk jaar leren we van de vorige beurs. Dat maakt het in die zin ook zo interessant, omdat elke dag anders is en er bij hetzelfde evenement nog steeds een nieuwe uitdaging ligt. Door de veranderingen in de markt en doelgroep heb ik samen met het beursteam een uitdagende taak: ieder jaar de HISWA opnieuw uitvinden. Daarbij probeer ik het beursteam uit te dagen om te ondernemen, met respect te kijken naar onze historie maar vooral nieuwsgierig te kijken naar de toekomst en op zoek te gaan naar mogelijkheden in de watersport. Zo ontstaan er goede ideeën, die vaak gevormd worden door gesprekken met anderen. Die dynamiek en diversiteit, daar haal ik keer op keer voldoening uit.

Duik erin en ga ervoor
Als je bij de RAI een goed idee hebt, als je kunt aantonen dat het vernieuwend is en past in de markt, dan is het mogelijk dit waar te maken. Het geeft veel energie om samen te werken met verschillende mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben, namelijk het steeds weer opnieuw organiseren van een topevenement.

Vacatures binnen Exhibition teams

Vacatures binnen Exhibition teams