Board of Directors

Ons Executive board bestaat uit de CEO (Chief Executive Officer) en de COO (Chief Operating Officer) en is ons hoogste leidinggevende niveau. De CEO en COO zijn samen verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van RAI Amsterdam. De Executive board wordt aangesteld door de Raad van Commissarissen en zij leggen aan hen verantwoording af.
De Board of Directors bestaat uit Business Unit Directors en Business Support Managers. Zij zijn dagelijks verantwoordelijk voor hun bedrijfsonderdeel en zetten er beleid en strategie voor uit, in samenwerking met hun managers en het bestuur.

Board of Directors

Maak alvast kennis met je collega's

Bart van der Heijden

Director Clients

Marathon
Op weg naar mijn werk begin ik al met de eerste telefoontjes naar collega’s en klanten. Wanneer ik op kantoor aankom, begint de marathon. Ik zit veel in bespreking; directiemeetings, werkoverleggen met collega’s, klantgesprekken, etc. Heel divers. Het voelt als topsport. Als je zeven gesprekken op een dag hebt, moet je bij allemaal even scherp zijn. De uitwerking doe ik vaak in de avond. Op dit moment besteed ik binnen Clients veel aandacht aan de cultuur en structuur verandering. Ik wil meer snelheid in het proces, zodat klanten nog sneller en beter worden geholpen. Mijn rol daarin is als een sportcoach: die denkt strategisch en tactisch na over de wedstrijd zodat ieder teamlid precies weet wat hem of haar te doen staat. Alleen dan kun je elkaar blind vinden.

Altijd de klant voorop stellen
In 1997 startte ik hier als stagiair. Daarna heb ik verschillende functies gehad, altijd met veel klantcontact. Van assistent projectcoördinator werd ik accountmanager, supervisor Account Management, manager Hotel Services, manager Organiser Services en nu Director Clients. Ik ga altijd met plezier naar mijn werk, het voelt bijna als een hobby. Moeilijke dag of makkelijke dag, voor mij is het even leuk. Ik wil steeds een beter resultaat behalen; zowel voor de klant als voor de RAI. Het is vooral belangrijk je goed te verplaatsen in de klanten. We spelen op Champions League-niveau, dat betekent dat je initiatief moet nemen en als team optimaal op elkaar ingespeeld moet zijn. Dan zijn we onverslaanbaar.

Vacatures binnen het Management Team

Vacatures binnen het Management Team

Er zijn momenteel geen vacatures binnen dit vakgebied. Bekijk alle vacatures ».

Vacatures binnen het Management Team

Vacatures binnen het Management Team

Er zijn momenteel geen vacatures binnen dit vakgebied. Bekijk alle vacatures ».